.

.

Косата Боење Апликатори, Обновливи Удобен, Стабилен и Издржливи Фризерски Кајгана Четка Посочи се Справи со Дизајн за Патување за Салон(сина)

Косата Боење Апликатори, Обновливи Удобен, Стабилен и Издржливи Фризерски Кајгана Четка Посочи се Справи со Дизајн за Патување

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Направени од високо квалитетна ABS материјал, постабилна и издржливи, може да се користи за долго време.Перат и еднократно, ова коса боја на четката може да се користи за многу пати после миење.Оваа боја на косата четка е погодна за различни прилики, како што се салон, патување, и така натаму.Бојата на косата четка е специјално дизајнирана да ви помогне да се применуваат на боја рамномерно на вашата коса.Користејќи ги посочи се справи со дизајн, кој го направи поделба и разграничување на косата едноставен и лесен.Функција : 1. Бојата на косата четка е специјално дизајнирана да ви помогне да се применуваат на боја рамномерно на вашата коса.2. Перат и еднократно, ова коса боја на четката може да се користи за многу пати после миење.3. Користејќи ги посочи се справи со дизајн, кој го направи поделба и разграничување на косата едноставен и лесен.4. Направени од високо квалитетна ABS материјал, постабилна и издржливи, може да се користи за долго време.5. Оваа боја на косата четка е погодна за различни прилики, како што се салон, патување, и така натаму.Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Објект Од Типот : Коса Боја Brush Material : ABSSize : Прибл.21.5 x 7in / 8.5 x 2.8 во Пакет Листа : 1 x Коса Боја Brush Note : ве Молиме овозможи мала грешка поради прирачник за мерење.Ви благодариме за вашето разбирање.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Coloring Brush
Material:
ABS
Size:
Approx.21.5 x 7in / 8.5 x 2.8in
  :
Package List:
1 x Hair Coloring Brush :
Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Купувачите избираат и