.

.

NFC Smart Прстен Мулти-Функција, Паметни Прстени Магија погоден за носене Уред Водоотпорен Електроника Мобилен Телефон Додатоци Изградена-во Ултра-Чувствителни NFC Чип

NFC Smart Прстен Мулти-Функција, Паметни Прстени Магија погоден за носене Уред Водоотпорен Електроника Мобилен Телефон

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

【NFC Мултифункционален Smart Прстен】smart прстен е стилски и преносни електронски производ, кој може да биде поврзан со смартфон преку Near Field Communication (NFC) да го заврши извршувањето на функциите и размена на податоци. 【За Заштита на приватноста на】Можете да одберете ја апликацијата што сакате да се заклучи / отклучи и пишуваат паметни ѕвонење; стартување на апликација само по тон на ѕвонење допира телефонот за заштита на приватноста.Неговата главна функција е да ги чувате и размена на лични информации, како и да ги шифрирате и деблокирање на мобилни содржини и лична приватност. 【Лесен за Употреба】мулти-функционални NFC smart прстен е убава на изглед и лесно да се користи.Нема потреба да ја полните / нурне длабоко, NFC smart прстен има вграден-во ултра-чувствителни NFC чип, кој може да работи без моќ и е лесен за користење. 【Операција Метод 1】Прво проверете го, ако вашиот smartphone ги има NFC функција.Тоа обично може да се најде во system settings.Ако не можете да најдете релевантни опција, ве молиме обратете се на производителот по-продажбата на услугата, или ако вашиот паметен телефон модел има NFC функција, пребарување и потврдете го вашиот NFC областа на Google. 【Операција Метод 2】Ако вашиот smartphone ги има NFC функцијата, вклучување на NFC се префрлат, да пребарувате за NFC-применуваат софтвер во app store, даунлоадирајте ја и инсталирајте ја.Стартување на NFC СТАН и изведување на операции во согласност со упатствата.Бидејќи NFC е near field communication технологијата, при читањето на какви било податоци, бидете сигурни да се одржи на врвот на прстен чип во близина на областа за NFC да се избегне читаат и пишуваат, неуспеси.Спецификација : Материјал : Метал Големина : за 4*5*0.5 cm/1.57*1.97*0.2 во Име на Производ : NFC Мулти-функција Smart Прстен Големина : 6/7/8/9/10/11/12/13 инчен Пакет Листа : 1 * Smart Прстен 1 * Instruction Manual упатство за употреба : 1. Прво, проверете дали вашиот smartphone ги има NFC функција.Тоа обично може да се најде во system settings.Ако не се релевантни опции се најде контакт со производителот пост-продажна поддршка или да пребарувате на Google ако паметен телефон модел има NFC функција и потврди неговиот NFC. 2. Ако вашиот smartphone ги има NFC функцијата, вклучување на NFC се префрлат, пребарување на вашиот стан за софтверот кои се применуваат NFC, за да ги даунлоадирате и инсталирате. 3. Започнете NFC СТАН, вршење на активности според инструкциите. 4. Бидејќи NFC е near field communication технологијата, бидете сигурни да се одржи на врвот на страна на прстен чип право блиску до областа за NFC кога читате било податоци за да се избегнат неуспех во читање и пишување.

Особините

Material:
Metal
Size:
about 4*5*0.5cm/1.57*1.97*0.2in
Product Name:
NFC Multi-function Smart Ring
Size:
6/7/8/9/10/11/12/13 inch
Package List:
1 * Smart Ring :
1 * Instruction Manual :
Instructions for use:
1. First, check if your smartphone has NFC function. It can usually be found in the system settings. If no relevant options are found, :
contact with the manufacturer post-sale support, or search on Google if the smartphone model has NFC function and confirm its NFC area. :
2. If your smartphone has NFC function, turn on the NFC switch, search your app for the software which apply NFC, download and install them. :
3. Start the NFC APP, perform actions according to the instructions. :
4. Since NFC is a near field communication technology, make sure to place the top side of the ring chip right close to the NFC area when :
 reading any data to avoid the failure in reading and writing. :

Купувачите избираат и