.

.

Molle Шлем Безбедност Светлина, Трајни 2 Начини Силика Гел за Итни случаи Шлем Монтирани Strobe Флексибилност со Кука и Јамка за Molle Шлем за Велосипед Седиште(Црвено свет?

Molle Шлем Безбедност Светлина, Трајни 2 Начини Силика Гел за Итни случаи Шлем Монтирани Strobe Флексибилност со Кука и

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

【ДЕЛОКРУГ НА ПРИМЕНА 】неопходен елемент за вашите активности на отворено, како велосипедизам, планинарење, лов, нуркање, итн. 【2 НАЧИНИ】Тоа исто така може да се користи како признание светлина, со два оперативни режими, секогаш и блескави. 【РАБОТНА СРЕДИНА】Тоа може да функционира нормално во средина на -20°C 50°C, и примена опсег е поширок. 【МАТЕРИЈАЛ】Направен од високо-квалитет силика гел и гел, таа има добра отпорност на вода и флексибилност. 【КУКА И ЈАМКА ДИЗАЈН】Опремени со кука и јамка површина, може да се држи на molle шлем, велосипед седиште или висат на вратот или ранец со јаже.Функција : 1. Направени од високо-квалитет силика гел и гел, таа има добра отпорност на вода и флексибилност.2. Тоа може да функционира нормално во средина на -20°C 50°C, и примена опсег е поширок.3. Опремен со кука и јамка површина, може да се држи на molle шлем, велосипед седиште или висат на вратот или ранец со јаже.4. Тоа исто така може да се користи како признание светлина, со два оперативни режими, секогаш и блескави.5. Неопходен елемент за вашите активности на отворено, како велосипедизам, планинарење, лов, нуркање, итн.Како да го Користите : едно копче дизајн, по повтори притискање, ќе се префрлате помеѓу три држави : Долго на, трепка, и исклучување.Спецификација : Предмет Тип : Каска Безбедност Light Material : Silicone Product Тежина : Околу. 35g / 1.2 oz Battery : Вграден-во 1 x CR2032 копчето батеријата, 240m Ah (вградената батерија)за Апликација : LED јачина на светлина која може да биде прикачена на секоја рамна и генерално е погоден за на molle шлем.Тоа има функции на идентификување на пријател или непријател и испраќање на извор на светлина за јачина на комуникација.Пакет Листа : 1 x Сигнал Light1 x Јаже Забелешка : батеријата може да се замени по употребата, но неизбежно е да се намали на силика гел за замена, кој ќе изгуби пакет, и се обрне внимание на потребата да се заврши на работ на батеријата за да се избегне контакт помеѓу позитивните и негативните електроди.

Особините

Item Type:
Helmet Safety Light
Material:
Silicone
Product Weight:
Approx. 35g / 1.2oz
Battery:
Built-in 1 x CR2032 button battery, 240mAh (built-in battery)
Application:
The LED signal light that can be attached to any flat and is generally suitable for the of the molle helmet. It has the functions of identifying friend or foe and sending out light source for signal communication.
Package List:
1 x Signal Light1 x Rope   :
The battery can be replaced after use, but it is inevitable to cut the silica gel for replacement, which will lose the package, and pay attention to the need to wrap the edge of the battery to avoid contact between the positive and negative electrodes. :

Купувачите избираат и