.

.

Прецизност Бренд 44840 - Арбор Shim Shim Асортиман, Пластика, Инчен, 13

Прецизност Бренд 44840 - Арбор Shim Shim Асортиман, Пластика, Инчен, 13

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Shim тип : Арбор Shim, систем на мерење : Инчен, број на парчиња : 13, содржината : 0.0015 во, 0.001 во, 0.002 во, 0.003 во, 0.004 во 0.005 во, 0.015 во, 0.01 во, 0.025 во, 0.02 во, 0.0075 во, 0.0125 во, 0.03 во, 0.0015 во, 0.001 во, 0.002 во, 0.003 во, 0.004 во 0.005 во, 0.015 во, 0.01 во, 0.025 во, 0.02 во, 0.0075 во, 0.0125 во, 0.03 во, материјал : Пластика.Спецификации : shim тип : Арбор Shimsystem на мерење : Inchnumber на парчиња : 13contents : 0.0015 во, 0.001 во, 0.002 во, 0.003 во, 0.004 во 0.005 во, 0.015 во, 0.01 во, 0.025 во, 0.02 во, 0.0075 во, 0.0125 во, 0.03 во 0.0015 во, 0.001 во, 0.002 во, 0.003 во, 0.004 во 0.005 во, 0.015 во, 0.01 во, 0.025 во, 0.02 во, 0.0075 во, 0.0125 во, 0.03 во материјал : Пластика.

Особините

Купувачите избираат и