.

.

Hztyyier Комплет за Шиење, да се Шие на Машина Додатоци Професионални Шиење Притиснете Нога Притиснете Нога за Машина за Шиење

Hztyyier Комплет за Шиење, да се Шие на Машина Додатоци Професионални Шиење Притиснете Нога Притиснете Нога за Машина за

DEN 2068.80

Износот
Во форма достапна за нарачката

На прес нога создава многу професионални шиење занает и заштедува многу време, во голема мера се зголеми својата ефикасност.Еден сет вклучува 62 делови од машина за шиење притиснете нога која одговара на вашите различни потреби, многу функционална, за сите на вашиот шиење потреби.Во quilting работа, може да се најде тоа тешко да се добие шевовите на линија до совршено и без нога.Направени од високо квалитетен материјал, издржлив и не деформација, отпорни.Да се создаде многу професионални шиење занает и заштедува многу време.Направени од високо квалитетен материјал, издржлив и не деформација, отпорни.На прес нога создава многу професионални шиење занает и заштедува многу време, во голема мера се зголеми својата ефикасност.Во quilting работа, може да се најде тоа тешко да се добие шевовите на линија до совршено и без нога.Да се создаде многу професионални шиење занает и заштедува многу време.Еден сет вклучува 62 делови од машина за шиење притиснете нога која одговара на вашите различни потреби, многу функционална, за сите на вашиот шиење потреби.

Особините

Material:
Metal
Weight:
633g/22.3oz
Color:
Silver
Quantity:
62pcs
Package List:
1Set x 62Pcs Sewing Machine Press Foot :
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. This product is widely used for household multifunctional electric sewing machines, but not for industrial sewing machines. :

Купувачите избираат и