.

.

Moxibustion Кутија Чиста Moxa Кутија Бакар Moxa за Дома Салон Користат Алтернативна Медицина за Дома Салон за Употреба за Дома

Moxibustion Кутија Чиста Moxa Кутија Бакар Moxa за Дома Салон Користат Алтернативна Медицина за Дома Салон за Употреба

DEN 304.56

Износот
Во форма достапна за нарачката

Кутија Бакар Moxa - Мал И Компактен, Лесен За Носење, Погоден За Различни Делови Од Телото Да Се Користи.Кутија Moxibustion Кутија - Чист Бакар Материјал, Многу Издржливи И Висока Температура Отпорни.Moxibustion Третман Кутија - Го Поттикнува Организмот Да Се Подобри Циркулацијата И Стагнација, Топло Канали И Подобрување На Имунитетот.Moxibustion Кутија Чиста - Погоден За Домашна Употреба И Салон, На Состанокот Различни Барања.Бакар Moxa Кутија - Се Користат За Лекување На Колено, Болка Во Грбот, Вкочанетост На Мускулите, Мигрена, Tendonitis, Артритис, Дигестивни Болести, Несоница, Менструација, Нередовни Циклуси, Стерилитет.Функција : 1. Чист бакар материјал, многу издржливи и висока температура отпорни.2. Мал и компактен, лесен за носење, погоден за различни делови од телото да се користи.3. Погоден за домашна употреба и салон, на состанокот различни барања.4. Се користат за лекување на колено, болка во грбот, вкочанетост на мускулите, мигрена, tendonitis, артритис, дигестивни болести, несоница, менструација, нередовни циклуси, стерилитет.5. Го стимулира организмот да се подобри циркулацијата и стагнација, топло канали и подобрување на имунитетот.Спецификација : Состојба : 100% Сосема New Item Тип : Moxa Box Material : Бакар Дијаметар : Прибл. 7.7 cm / 3in Height : Прибл. 4.4 cm / 1.7 беа функции на moxibustion : 1. Пренос на енергија.Енергијата на moxibustion се пренесува на човечкото тело преку меридијани систем, со што го стимулира организмот да се подобри циркулацијата и стагнација, топло канали и подобрување на immunity2. Цена-ефикасен, moxibustion третман е едноставен, лесно да се изврши и да го реплицираат од акупунктура.Се користат за лекување на колено, болка во грбот, вкочанетост на мускулите, мигрена, tendonitis, артритис, дигестивни болести, несоница, менструација, нередовни циклуси, стерилитет.3. Безбедно и лесно да се користи.Традиционалните moxibustion е безбеден, ефикасен и лесен-за-користење на третман, кои може да се корисни асоцијативна традиционалните лекови за болка и подобрување на функцијата Пакет Листа : 1 x Moxa Кутија;.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Moxa Box
Material:
Copper
Diameter:
Approx. 7.7cm / 3in
Height:
Approx. 4.4cm / 1.7in
The functions of moxibustion:
1. Transfer the energy. The energy of moxibustion is transmitted to the human body through the meridians system, which stimulates the human body to improve circulation and stagnation, warm the channels and enhance immunity :
2. Cost-effective, moxibustion treatment is simple, easy to perform and replicate than acupuncture. Used to treat knee, back pain, muscle stiffness, migraine, tendonitis, arthritis, digestive diseases, insomnia, menstruation, irregular periods, infertility. :
3. Safe and easy to use. Traditional moxibustion is a safe, effective and easy-to-use treatment;that can be a useful adjunct to traditional medicines for pain relief and improved function :
Package List:
1 x Moxa Box;

Купувачите избираат и