.

.

Скица Пенкала, Fineliner Пенкала Постави Игла Совет Пенкало Непречено и Безбедно Отпорни на Корозија за Рачно Цртање

Скица Пенкала, Fineliner Пенкала Постави Игла Совет Пенкало Непречено и Безбедно Отпорни на Корозија за Рачно Цртање

DEN 1864.80

Износот
Во форма достапна за нарачката

Богата модели, погодна за рачно цртање, кука линија, дизајн скица, канцеларија за пишување, итн.Увезената пенкало совет е безбедна и не‑токсични, и мастило пожар непречено.Усвојува висока јачина на пластични penholder и неутрални еколошки мастило.Користење на висок квалитет на боја на мастило, тоа не згаснат, и е корозија‑отпорни, со долг животен век.Мастило суши брзо, ракопис е јасно, и тоа е полесно да се користи.Функција : 1. Усвојува висока јачина на пластични penholder и неутрални еколошки мастило.2. Увезената пенкало совет е безбедна и не‑токсични, и мастило пожар непречено.3. Богата модели, погодна за рачно цртање, кука линија, дизајн скица, канцеларија за пишување, итн.4. Мастило суши брзо, ракопис е јасно, и тоа е полесно да се користи.5. Користење на висок квалитет на боја на мастило, тоа не згаснат, и е корозија‑отпорни, со долг животен век.Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Објект Од Типот : Fineliner Пенкала Set Shell Материјал : Plastic Pen Должина : Околу. 13.5 cm/5.3 in Pen Дијаметар : Прибл. 1cm/0.4 in Refill Боја : Black Quantity : 9pcs (005, 01, 02, 03, 04, 05, 08, 1.0, Четка)Во цртежот дизајн, треба да постојат барем три различни видови на игла пенкала : тенки, средни и дебел.(1) Кога цртање линии, пенкало тело на иглата цевка треба да се чува нормално на површината на хартија, колку што е можно да се направи линии на единствен дебелина се извлечат.(2) обработката на секвенца на иглата цевка и пенкало треба да го следат принципот на горе и долу, лево и десно, прашина и прав, тенки и дебели, и на брзина и сила на користење на пенкало треба да биде единствен и стабилна.(3) При цртање со подебели игла пенкало, не треба да има пауза за време на пен надолу и крај.(4) Во прилог да се користи како прав дел, иглата цевка пенкало исто така, може да бидат поврзани за да формираат кружна линија или лак линија со помош на компас прилог и компас.(5) Тоа е препорачливо да се користи и одржува шприц пенкало правилно на обичните пати да се направи дека шприц пенкало има добра работна состојба и долг животен век.Иглата цевка пенкало треба да бидат ограничени на било време кога не се во употреба за да се спречи игла совет мастило од сушење.Пакет Листата : 9 x Fineliner Pen Note : дозволете малку er.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Fineliner Pens Set
Shell Material:
Plastic
Pen Length:
Approx. 13.5cm/5.3in
Pen Diameter:
Approx. 1cm/0.4in
Refill Color:
Black
Quantity:
9pcs (005, 01, 02, 03, 04, 05, 08, 1.0, Brush)
In the drawing design, there should be at least three different types of needle pens:
thin, medium and thick.
(1) When drawing lines, the pen body of the needle tube should be kept perpendicular to the surface of the paper as much as possible to make that lines of uniform thickness are drawn. :
(2) The drawing sequence of the needle tube and pen should follow the principle of up and down, left and right, bend and straight, thin and thick, and the speed and force of using the pen should be uniform and stable. :
(3) When drawing with a thicker needle pen, there should be no pause during pen down and end. :
(4) In addition to being used as a straight section, the needle tube pen can also be connected to form a circular line or an arc line with the aid of a compass attachment and a compass. :
(5) It is advisable to use and maintain the syringe pen correctly at ordinary times to make that the syringe pen has a good working condition and a long service life. :
 The needle tube pen should be capped at any time when not in use to prevent the needle tip ink from drying out. :
Package List:
9 xFineliner Pen :
Please allow little er :

Купувачите избираат и