.

.

YZPTD Шопинг количка, Количка за Намирници Шопинг количка, Количка за Пластична корпа, Алуминиум Справи и 4-Тркала Светлина Наставникот Книга количка. (Боја : Беж, Голе?

YZPTD Шопинг количка, Количка за Намирници Шопинг количка, Количка за Пластична корпа, Алуминиум Справи и 4-Тркала Светлина

DEN 2011.20

Износот
Во форма достапна за нарачката

★★【Тешки и перат】виткање гајба се состои од цврсти пластични со телескопски алуминиум справи, и се rustproof, тоа е лесно да се перат со градинарски црева. ★★【Надгради качување дизајн】осум тркала количката е специјално дизајниран за качување по скали.Со тоа, можете лесно може да се искачи по скалите, дури и со тешки предмети, која е многу погодна за станови со многу скали или не лифтови. ★★【Брзо виткање во 5 секунди】Тоа може да биде ширевте или укината во неколку секунди.Откако беше укината, јачината на звукот е мал, погоден за под креветот или плакарот, агол или со автомобил багажникот. ★★【Голем капацитет】капацитетот на кутијата е 45 L, кој може да се задоволат вашата шопинг потреби и слободни вашите раце.、. ★★【Мулти-цел】На количка за количка е погоден за употреба дома, во лесна индустрија, во училиште, во канцеларија, за шопинг и секаде каде што има потреба за замор-бесплатни губење на транспорт.Опис на производот : Оваа мода рака камион количка може да биде лесно да се соберат од само одвиваат тоа, на страна лизгање копчето може да се одржи фиксна како кутија со капак, може да се вчита повеќе објект на кутијата, или да користите како седиште или чекор столче, или можете да го отстраните капакот, ја обеси во предниот за вчитување долги објект, многу разноврсна.Функција : 1.45 L голем капацитет 2.Висина на рачката може да се прилагоди во две levels3. Супер носивоста 4. На јачината на звукот е мал по складирање, лесно за чување на јазот 5. 8-тркала шопинг количка за качување stairs6.Фиксна заклучување, може да бидат спакувани без паѓа apart7. Разни користи за да се задоволат вашите дневни needs8.Отстранлив капак 9. Авијација-одделение рака лост, compressive и flexural resistant10. Молчи макара, притисни и се повлече без resistance11. Брзо виткање/проширување во 5 seconds Specification : име на Производ : Мултифункционален пластични шопинг cart Color : Црна, beige Material : Кополимер PP5 сосема нов материјал, metal Capacity : 45 LWeight : 4 тркала : 2.5 kg/8 тркала : 3.2 kg Use прилики : референци, патува, traveling Reminder : Поради рачни мерења, а разликата на 1-2 cm е дозволено.Светли слики и различни визуелизации може да се направи боја на објектот во фото различна од бојата на вистинскиот објект.Ако имате било какви прашања, можете да не контактирате на време, ние ќе одговориме на вашите прашања во рок од 24 часа.

Особините

Product name:
Multifunctional plastic shopping cart
Color:
Black, beige
Material:
Copolymer PP5 brand new material, metal
Capacity:
45L
Weight:
4 wheels
Use occasions:
shopping, traveling, traveling
Reminder:
Due to manual measurements, a difference of 1-2 cm is allowed. :
Bright photos and different visualizations can make the color of the object in the photo different from the color of the real object. :
If you have any questions, you can contact us in time, we will respond to your questions within 24 hours. :

Купувачите избираат и