.

.

Г-T® Силикон Чистење на Сунѓерот - Нокти & Зглоб Saver, со Зафат-N-Чиста Технологија за Побезбедно & Полесно Чистење! Силиконски Scrubber! (4 Парчиња)

Г-T® Силикон Чистење на Сунѓерот - Нокти & Зглоб Saver, со Зафат-N-Чиста Технологија за Побезбедно & Полесно Чистење! Силиконски

DEN 311.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

На Г-дин Т Силикон Чистење Алатката е лесен-за-зафат начин за чистење на скари, лонци, тави, лименки, тоне, тушеви, базени, чамци, патио мебел, вода маси, обвивка, палуби и доковите.Г-дин.Т е совршен за чистење само за сè. 4 Пакет Г-Дин Т Силикони Scrubbers - Светови Првиот Нокти & Зглоб Saver, Се Обиде Мене!Зачувување На Вашите Нокти!.Не-Гребење Силикони, Работи за да помогне да се отстрани дамките само со вода.Ергономски дизајн помага спречува повреда за време на лесни и тешки работни места. 100 % Американската Измислени Производи & Брендови, Г-дин Т е НИ регистрирана трговска марка #479863 сите права се задржани.Г-дин.Т Силикони Scrubber е ергономски да помогне да се спречи повреди, а тоа е најлесниот & најтешките работни места.Г-дин.Т е дизајниран да се чисти за да не мириса.Едноставно измијте Г-дин Т, лежеше рамен да се исуши, и повторна употреба тоа.Г-дин.Т е совршен за доста ништо!Повеќето дамки дури и да се отстрани само со вода. 100% Американската Измислени Производи & Брендови, Г-дин Т е НИ регистрирана трговска марка #479863 сите права се задржани.НАС и Странски патенти во тек. 100% 30 дневна гаранција за квалитет.Гаранција / гаранција не е пренослива и неважечки, како резултат на ре-продажба.

Особините

Купувачите избираат и