.

.

Возрасни е Електрична Четка за заби, Батерија Sonic Четка за заби Водоотпорен за Чистење со четки за заби, Sonic Моќ четкичка за Заби за Возрасни и Деца(розева)

Возрасни е Електрична Четка за заби, Батерија Sonic Четка за заби Водоотпорен за Чистење со четки за заби, Sonic Моќ четкичка

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Ефикасно чистење : Ова електрична четка за заби користи висока фреквенција на вибрации за да се генерираат голем чистење сила бран, кој продира во дупки и слепи точки, брзо се чисти остатоци помеѓу забите, и се чисти забниот камен.Не само што може ефикасно да се заштити непцата, но, исто така, промовира прегледи на циркулацијата на крвта и намалување на појавата на парадонтална болест.Белење на заби : во Споредба со рачни четки за заби, Sonic Четка за заби може постепено да се распушти стариот заб дамки и постепено да се реши проблемот на yellowing или blackening на површината на забот.Електрични четки за заби се отстрани 38% повеќе плакети од рачни четки за заби, и негово чистење е едногласно се утврдени од страна на стоматолошките експерти.Супер меки влакна : четка главата на ова sonic toothbrushe е многу мек, тоа нема да се оштети непца во текот на чистење процес, тоа е безбедно и безопасно, и тоа е лесно да се јавите на слепи областа на устата за да се заштити непцата.На услужни влакната совршено се вклопуваат во контури на забите и непцата, со спа-како уживање за вашата уста.Срце-затоплување подарок : Деца Возрасни Електрична Четка за заби усвојува IPX6 водоотпорен технологија, па нема потреба да се грижите за било каква штета, кога за перење.Можете да ги користите дома или за време на патувањето.Може да се купи тоа како двојка четка за заби, и тоа исто така е најдобар избор за пријатели и семејство.Интелигентни наука : Ултразвучно електрична четка за заби има 2-минута автоматско исклучување за да се помогне да се обезбеди препорачува четкање време.Поделба на устата во четири области за балансиран чистење, и да ве потсетам за да го промените областа на секои 30 секунди.Функција : 1. Не само што може ефикасно да се заштити непцата, но, исто така, промовира прегледи на циркулацијата на крвта и намалување на појавата на парадонтална болест. 2. Користење на IPX6 водоотпорен технологија, вие не ќе се грижи за било каква штета, кога за перење. 3. На услужни влакната совршено се вклопуваат во контури на забите и непцата, со спа‑како уживање за вашата уста. 4. На електрична четка за заби е опремен со 120mah литиум батерија, која може да се користи за долго време по едно полнење. 5. Четка главата е многу меки и нема да ја оштетат непца во текот на процес на чистење.Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Објект од Типот : Електрична Четка за заби Материјал : ABS вградената батерија : Литиум Батерија 120m Ah Водоотпорен Ниво : IPX6 Номинална Моќност : 1 W Инструкции : 1. За да се спречи паста за заби од јавните, да земе мал износ на паста за заби на четката главата пред да ја користите и изберете соодветна опрема во зависност од вашите потреби. 2. Преселат на четка за заби полека на 45 степени агол помеѓу влакната и непцата.Не притиснете на четка за заби е премногу тешко, и исплакнете со вода после миење на забите.Пакет Листа : 1 x Електрични Toothbrush1 x Полнење преку USB Кабел 1 x Настава.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Electric Toothbrush
Material:
ABS
Built-in battery:
Lithium Battery 120mAh
Waterproof Level:
IPX6
Rated Power:
1W
Instructions:
1. To prevent toothpaste from splashing, take a small amount of toothpaste on the brush head before use, and choose the appropriate gear according to your needs. :
2. Move the toothbrush slowly at a 45-degree angle between the bristles and the gums. Do not press the toothbrush too hard, and rinse with water after brushing. :
Package List:
1 x Electric Toothbrush1 x USB Charging Cable :
1 x Instruction :

Купувачите избираат и