.

.

Бескрајни Веб Slings, Флексибилни Висока Јачина Круг Кревање Широк 85mm 6T Товарот ЈСВ за Градежни Работи за Механички Дигалки(2m (6.56 ft))

Бескрајни Веб Slings, Флексибилни Висока Јачина Круг Кревање Широк 85mm 6T Товарот ЈСВ за Градежни Работи за Механички

DEN 1008.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Широка Примена : Широко се користат во бродови, машини, пристаништа, транспорт, електрична енергија, инженерство, градежништво, итн.Едно Време Калапи Дизајн : Едно време калапи дизајн може да се избегне недоволно тензија предизвикана од повеќе зглобови, и тоа е цврсти и издржливи.Лесни и Меки Прашка : На лифтинг е светлина и мека, и нема да ја оштетат површината на подигање на објект кога се користи.Одличен Материјал : Користење на ЈСВ материјал, отпорност и отпорност на триење, не е лесно да се носат и деформира по долго време користење.Бескрајни Круг Структура : прстен структура може да се направи телото носат cyclically, така што животен век на тоа што е подолго.Функција : 1. Лесни и Меки Прашка : На лифтинг е светлина и мека, и нема да ја оштетат површината на подигање на објект кога се користи.2. Едно Време Калапи Дизајн : Едно време калапи дизајн може да се избегне недоволно тензија предизвикана од повеќе зглобови, и тоа е цврсти и издржливи.3. Бескрајни Круг Структура : прстен структура може да се направи телото носат cyclically, така што животен век на тоа што е подолго.4. Одличен Материјал : Користење на ЈСВ материјал, отпорност и отпорност на триење, не е лесно да се носат и деформира по долго време користење.5. Широка Примена : Широко се користат во бродови, машини, пристаништа, транспорт, електрична енергија, инженерство, градежништво, итн.Спецификација : Предмет Тип : Бескрајни Кревање Sling Material : PESWidth : Прибл. 85mm / 3.3 in Color : Brown Bearing Тежина : 6 TSafety Фактор : 6 : 1 Use Сценарија : Широко се користи во бродови, машини, пристаништа, транспорт, електрична енергија, инженерство, градежништвото и другите индустрии.Пакет Листа : 1 x Кревање Sling1 x Корисникот Manual Note : 1. Пред секоја употреба, бидете сигурни дека на рака не е damaged2. Користете заштитни објекти за посебна рабови и агли на и load3. Флексибилни, не смее да се knotted4. Кога дигалки, и оптоварување нема да се dragged5. Избегнувајте шок или вибрации loads6. Опасна ремени не треба да се repaired7. Ве молиме да го користите во рамките на оценет оптоварување, не преоптоварување, и се обрне внимание на safety8.Ве молиме имајте предвид дека новиот тип и стари тип на производот ќе биде испратен по случаен избор, и бидете сигурни дека ќе не предвид пред да нарачате.

Особините

Item Type:
Endless Lifting Sling
Material:
PES
Width:
Approx. 85mm / 3.3in
Color:
Brown
Bearing Weight:
6T
Safety Factor:
6
Use Scenarios:
Widely used in ships, machinery, ports, transportation, electric power, engineering, construction and other industries.
Package List:
1 x Lifting Sling :
1 x User Manual :
1. Before each use, make sure that the strap is not damaged :
2. Use protective objects to separate the edges and corners of the and the load :
3. The flexible must not be knotted :
4. When hoisting, the and the load shall not be dragged :
5. Avoid shock or vibration loads :
6. Dangerous straps do not need to be repaired :
7. Please use within the rated load, do not overload, and pay attention to safety :
8.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Купувачите избираат и