.

.

SCFBA Мини Безжична Пос Термички Bluetooth Етикета Печатач Преносни Белешки со 6 Печатење на Хартија Слика Фото Печатач Џеб Печатач Компатибилен со паметни телефони

SCFBA Мини Безжична Пос Термички Bluetooth Етикета Печатач Преносни Белешки со 6 Печатење на Хартија Слика Фото Печатач

DEN 717.36

Износот
Во форма достапна за нарачката

Прилагодено дизајн за да се избегне јами во вашиот печатач околината.Тоа има силен заштитен ефект и добра тапацир, која може да се спречи пречки и гребнатини.Тоа е направен од високо-квалитетни и издржливи КОМПЈУТЕР материјал.Со приложените рака, овој случај не е лесно да се носат.силен и здрав.Тоа може да се користи компатибилен за Peri Page A6 и заштита на печатач.Спецификација : Материјал : PCSize : 8x8x4.5 см/3.15x3.15x1.77" (Прибл.)Боја : транспарентна, сина и розова (изборен)Пакет содржина : 1 x rope1 x заштитна sleeve Notes : 1. Поради различни прикази и светлосни ефекти, вистинската боја на статијата може да биде малку поинаков од бојата прикажани на сликата.Ви благодариме.2. Поради прирачник за мерење, ве молиме да се овозможи мерење на отстапување од 1-3мм.

Особините

Material:
PC
Size:
8x8x4.5 cm/3.15x3.15x1.77 (Approx.)
Color:
transparent, blue and pink (optional)
Package content:
1 x rope :
1 x protective sleeve :
Notes:
1. Due to different displays and lighting effects, the actual color of the article may be slightly different from the color indicated in the picture. Thank you. :
2. Due to manual measurement, please allow a measurement deviation of 1-3mm. :

Купувачите избираат и