.

.

Shanrya Телескоп Неутрален Густина Филтер, Преносни Акрилик Телескоп ND Филтер Високи Перформанси за Астрономски Телескоп Окулар(25% ND4)

Shanrya Телескоп Неутрален Густина Филтер, Преносни Акрилик Телескоп ND Филтер Високи Перформанси за Астрономски Телескоп

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Снимање Ефект : Тоа може да го намалите осветлувањето и намалување на отсјај, но тоа нема да се промени на месечината и да се зголеми јасноста на месечината.Широк Компатибилност : Таа е погодна за различни 1.25 инчен отворот астрономски телескопи.Материјал : филтерот е направен од висок дефиниција акрилик со добра светлина.Запечатување Прстен : алуминиум легура рамка запечатување има подобра запечатување перформанси за да се избегне да падне или да се олабават.Можете да ги користите телескоп за да погледнете повеќе детали и карактеристики на месечината, со што снимање ефект подобро.Функција : 1. Материјал : филтерот е направен од висок дефиниција акрилик со добра светлина.2. Запечатување Прстен : алуминиум легура рамка запечатување има подобра запечатување перформанси за да се избегне да падне или да се олабават.3. Снимање Ефект : Тоа може да го намалите осветлувањето и намалување на отсјај, но тоа нема да се промени на месечината и да се зголеми јасноста на месечината.4. Можете да ги користите телескоп за да погледнете повеќе детали и карактеристики на месечината, со што снимање ефект подобро.5. Широк Компатибилност : Таа е погодна за различни 1.25 инчен отворот астрономски телескопи.Како да го Користите : Завртка ND филтер директно во 1.25 инчен окуларот на телескоп да ја користите.Спецификација : Предмет Тип : Телескоп Месечината Filter Material : Алуминиум Легура + Acrylic Product Боја : Како Слики Shown Thread Големина : M28.6x0.6mm Interface Големина : 1.25 инчен ( што се користат за 1.25 инчен окуларот на астрономски телескоп )Тежина : Околу. 12g / 0.4 оз Пакет Листа : 1 x ND Filter1 x Складирање Кутија.

Особините

Item Type:
Telescope Moon Filter
Material:
Aluminum Alloy + Acrylic
Product Color:
As Pictures Shown
Thread Size:
M28.6x0.6mm
Interface Size:
1.25 inch ( used on the 1.25 inch eyepiece of the astronomical telescope )
Weight:
Approx. 12g / 0.4oz
Package List:
1 x ND Filter :
1 x Storage Box :

Купувачите избираат и