.

.

Жица Crimp Алатка од Страна на ХС-D1 Crimper Кабел Машина за Автоматско Жица Stripper Мултифункционален Соголување Алатки Crimping Клешти Терминал 0.2-6.0mm2 алатка (Боја : D2 Зелена)

Жица Crimp Алатка од Страна на ХС-D1 Crimper Кабел Машина за Автоматско Жица Stripper Мултифункционален Соголување Алатки

DEN 1387.20

Износот
Во форма достапна за нарачката

1. Умре глава е фалсификувани со висок квалитет на легиран челик, цврстина е толку висока што HRC55, и тоа е направено на висока јачина на јаглероден челик со долг живот. 2. Професионални одделение ratchet-тип терминал crimping процес, со прецизна координација и издржливост. 3. Ratchet-вид на трудот-заштеда на поврзување на прачка, кој може да се контролира crimping сила на се справи со прилагодување на тркала диск; операцијата е полесно. 4. Висока прецизност умре, прецизни crimping, без оштетување на терминал, без губење на терминал, на еден чекор во место. 5. На ергономски дизајниран инженеринг пластични куќишта се справи со е удобно да се одржи, не се лизга и издржливи; лесно да се работи.Материјал : хром vanadium DIY Материјали : ELECTRICALHandle Стил : Straight Application : Мулти Functional Model Број на ХС-D1 Features : Multifunctional Type : Decrustation Клешти.

Особините

Купувачите избираат и