.

.

Плочата Тешки Мрзливи Сузан Калено Стакло Круг Ротирачки Фах Црна Молчи Лежишта Се Врти Тањир За Роденден Отворено Градина

Плочата Тешки Мрзливи Сузан Калено Стакло Круг Ротирачки Фах Црна Молчи Лежишта Се Врти Тањир За Роденден Отворено Градина

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

❥ 360-степен на слободен врти калено стакло мрзливи сузан плочата се решава непријатна ситуација која многу луѓе партија не може да клип на сад ќе wantl. ❥ Сребро алуминиум плоча основата е донесен, шасијата се проширува и зголемена, на поддршка на сила е зајакната, а тоа е стабилна и не е лесно да се навалите. ❥ Работ на duckbill е тркалезната и мазна за да се избегнат прекини, ќе се обезбеди максимална безбедност, и да се осигура безбедноста на децата и членови на семејството.Тоа е идеален подарок за пријатели во животот. ❥ Погодно ротирачки дизајн е идеален за што служи јадења на маса, лесно да ги споделат сите на храна, така што сите можат да уживаат во еден гарнир во семејство вечера, погоден за банкети, ресторани, кујни, јадење соби, итн. ❥ При изборот на големината, ве молиме да се измери големината на десктоп прво.Разликата помеѓу вкупната големина на плочата и десктоп големина треба да биде 40-50cm. (◕ᴗ◕✿) Добредојдовте на оваа мала продавница!!!Нашите мрзливи Сузан е совршен избор за хотели, кујна ресторани, големи ресторани и многу удобно јадење искуства.Убава база е доволно за забава или за секојдневна употреба.Тоа може да биде ставен на маса во секое време да се обезбеди добар додаток на десктопот.Нашите ротирачки лента е многу практична и може да се користи како подарок за пријателите и семејството.Ова е добар избор. ❥ Спецификација за производ : - Име : Мрзливи сузан плочата - Дебелина : 12mm - Материјал : Калено стакло - Боја : црна - Карактеристики : Мазна површина, здрав, висока температура отпор, ротација е стабилен и се нервира не е лесно никаква бучава, лесно да се чисти и одржува. - Плочата за конфигурација стандард : На плочата е 40cm помала од десктоп дијаметар (исто така, можете да изберете во зависност од вашите сопствени преференции) - Применливи простор : ресторани, хотели, кујни, училишта, куjни, итн. - Пакетот вклучува : 1x плочата ❥ Забелешка : не се погоди или хит на стаклена површина со остри објекти за да се избегне оштетување.Не користите корозивни течности да ги стакло површината за да се избегне оштетување на сјај. ☺Ако имате било какви прашања или ви се потребни совети, ве молиме слободно контактирајте со нас, ние ќе ви одговори што е можно поскоро и да ви обезбеди со квалитетни решенија.

Особините

- Name:
Lazy susan turntable
- Thickness:
12mm
- Material:
Tempered glass
- Color:
black
- Features:
Smooth surface, sturdy, high temperature resistance, rotation is stable and tilting is not easy no noise, easy to clean and maintain.
- Turntable configuration standard:
The turntable is 40cm smaller than the desktop diameter (you can also choose according to your own preferences)
- Applicable space:
restaurants, hotels, kitchens, schools, canteens, etc.
- Package includes:
1x turntable
❥ Note:
Do not hit or hit the glass surface with sharp objects to avoid damage. :
Do not use corrosive liquids to wipe the glass surface to avoid damaging the gloss. :
☺If you have any questions or need advice, please feel free to contact us, we will reply you as soon as possible and provide you with quality solutions. :

Купувачите избираат и