.

.

Јасен Преглед Presser Нога, 1/4 Инчи Quilting Presser Нога, Одговара за Пејач Брат Babylock Janome Едноставност Ниска месо тело Машина за Шиење(2 парчиња)

Јасен Преглед Presser Нога, 1/4 Инчи Quilting Presser Нога, Одговара за Пејач Брат Babylock Janome Едноставност Ниска месо

DEN 167.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

★【МАТЕРИЈАЛ】 : направен од високо квалитетни пластични, сопствени светла боја, може да се примени за долго време. ★【ОДГОВАРА на ОНА што】 : одговара на повеќето домаќинства со ниски месо тело snap-на Пејачот* (Некои Пејачи Бараат Ниски месо тело Адаптер), Брат, Babylock, Janome, Kenmore и така натаму. Машини за шиење имаат различни големини!!!Ве молиме да знаат ширина на лентата на presser нозе пред да го купат. (Како на сликата прикажани, Ако се најде тоа не би се вклопуваат вашата машина за шиење, ве молиме слободно да се ВРАТИ ТОА, ние ќе ги нудиме на нашите најдобра услуга за вас.). ★【1/4" QUILTING PRESSER НОГА】 : на 1/4" quilting / крпеница за шиење presser нога го прави полесно да се добие шевовите на линија до совршено.Јасно дизајн е за да се подобри видливоста и точност додека за шиење. ★【ПАКЕТ】 : 2 стилот на 1/4 инчи јасно машина за шиење presser нога, одговара за сите ваши потреби.Едноставен и практичен дизајн, и лесен за употреба. ★【100% ЗАДОВОЛСТВО ГАРАНТИРА】 Ако има било какви прашања за квалитетот на производот или други аспекти кои го прават сте разочарани, ве молиме да се чувствуваат слободни да не контактирате на време, ние ќе ги нудиме на нашите најдобра услуга за вас.Големина : 2 парчиња.

Особините

Купувачите избираат и