.

.

Demeras Патување Складирање Торба, Вакуум Складирање Торба Компресирани Организатор Трајни Запечатени со 3.5 см Тема Влезот за Облека Складирање(S:28 * 22CM)

Demeras Патување Складирање Торба, Вакуум Складирање Торба Компресирани Организатор Трајни Запечатени со 3.5 см Тема Влезот

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Добро запечатување перформанси, двојно патент дизајн, може да се обезбеди најдобрите компресија ефект за секој запечатување.На трајни вакуум торба може да се употребуваат без да влијаат на вакуум степен.На силиконски анти-течење вентил за да може ефективно да го заклучите вакуум средина во торба.Различни складирање цели, може да се користи за облека за складирање, чевли за складирање, камера за складирање.Направени од високо‑квалитет ЈП ПА материјали, носат‑отпорни, и не е лесно да се оштетат.Функција : 1. Различни складирање цели, може да се користи за облека за складирање, чевли за складирање, камера за складирање.2. Направени од високо‑квалитет ЈП ПА материјали, носат‑отпорни, и не е лесно да се оштетат.3. На трајни вакуум торба може да се употребуваат без да влијаат на вакуум степен.4. Добро запечатување перформанси, двојно патент дизајн, може да се обезбеди најдобрите компресија ефект за секој запечатување.5. На силиконски анти-течење вентил за да може ефективно да го заклучите вакуум средина во торба.Спецификација : Предмет Тип : Вакуум Складирање Bag Material : PA+PEWeight : Прибл. 50g~82g/1.8 оз~2.9 oz Applicable Сценарија : Куфер Складирање, Шминка Складирање, Скршени Простор за Складирање, Спална соба за Складирање, Бања Складирање, Итн.Боја : Transparent Thread Воздух Влезот Дијаметар : Прибл. 3.5 cm/1.4 in Steps за Употреба : 1. Навивам во облека за да ги избрка вишокот air2. Користете dicing клип запечатување и anastomize повеќе times3. Поврзете се на интерфејс и да почне pumping4. Ефект дисплеј Пакет Листата : 2 x Вакуум Складирање Bag Note : 1. Ве молиме овозможи 0-2 cm грешка поради прирачник за мерење.Ви благодариме за вашето разбирање.2. Набљудувачите не се калибрира истата точка боја се прикажани во фотографии може да се покажуваат малку различен од вистинскиот објект.Ве молиме да земете во реалниот како стандард.3. Треба да се користат со вакуум пумпа(не се вклучени).

Особините

Item Type:
Vacuum Storage Bag
Material:
PA+PE
Weight:
Approx. 50g~82g/1.8oz~2.9oz
Applicable Scenarios:
Suitcase Storage, Makeup Storage, Broken Room Storage, Bedroom Storage, Bathroom Storage, Etc.
Color:
Transparent
Thread Air Inlet Diameter:
Approx. 3.5cm/1.4in
Steps for Usage:
1. Tuck in the clothes to expel excess air :
2. Use a dicing clip sealing and anastomize multiple times :
3. Connect the interface and start pumping :
4. Effect display :
Package List:
2 x Vacuum Storage Bag :
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Need to be used with a vacuum pump(not included). :

Купувачите избираат и