.

.

Виси Мачки Двојно Вода, Храна Сад во Собата Куче Автоматско Вода Диспензерот Милениче Снабдување покрена мачка храната сад покачена мачка чаши со стојат хаос слоб?

Виси Мачки Двојно Вода, Храна Сад во Собата Куче Автоматско Вода Диспензерот Милениче Снабдување покрена мачка храната

DEN 309.36

Износот
Во форма достапна за нарачката

❤2 во 1 фидер сад дизајн,со автоматски вода диспензерот, тоа ќе рефил на вода во садот автоматски да и помогне да се задржи водата се полни и се чисти. ❤Нерѓосувачки сад , направени од високо квалитетни нерѓосувачки челик, лесно се чистат со плакнење или бришење чистење по употребата. ❤Високо квалитетни пластични шишиња и вода сад,безбедно и животната средина материјал база на сад. ❤Сад е потребно да се понуди за домашни миленици,која може да содржи нивната храна и удобен за нив да се јаде. ❤Виси на кафез,лесно да се инсталира и простор за заштеда на енергија.Виси Мачки Двојно Вода, Храна Сад во Собата Куче Автоматско Вода Диспензерот Милениче Снабдување покрена мачка храната сад покачена мачка чаши со стојат хаос слободни мачка храна лак нерѓосувачки челик мачка чаши мачка храна и вода сад чудни мачка сад високо подигната мачка храната сад мали храна за миленичиња сад вратот заштита милениче сад не истури пет чаши мачка хранење јадење навалена мачка bowls100% сосема нов и висок quality Features : сад е потребно да се понуди за домашни миленици,која може да содржи нивната храна и удобен за нив да се јаде.2 во 1 фидер сад дизајн,со автоматски вода диспензерот, тоа ќе рефил на вода во садот автоматски да и помогне да се задржи водата се полни и се чисти.Нерѓосувачки сад , направени од високо квалитетни нерѓосувачки челик, лесно се чистат со плакнење или бришење чистење по употребата.Високо квалитетни пластични шишиња и вода сад,безбедно и животната средина материјална база dish Hanging во кафезот,лесно да се инсталира и простор за заштеда на енергија.Спецификација : Материјал : не ' Рѓосувачки челик; Plastic Type : Automatic Вода Dispenser Color : Сина,Розова,White Size : Должина 26cm/во 10.24; База Висина 5cm/1.97 во; Шише Висина 15см/5.91 in Quantity : 1 Set Note : 1.Ве молиме овозможи 1-3cm грешка поради прирачник за мерење.pls бидете сигурни дека ќе не предвид пред да конкурираат. 2.Поради разликата помеѓу различни монитори, сликата може да не ги одразуваат фактичката боја на објектот.Ви благодариме!Пакетот вклучува(без мало пакет) : 1 Set x Храна за Миленичиња Сад.

Особините

Material:
Stainless steel; Plastic
Type:
Automatic Water Dispenser
Color:
Blue,Pink,White
Size :
Length 26cm/10.24in; Base Height 5cm/1.97in; Bottle Height 15cm/5.91in
Quantity:
1 Set
Note:
1.Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes(without retail package):
1Set x Pet Food Bowl :

Купувачите избираат и