.

.

Стомакот Дренажа Ѓумбир Масло, 2/3/4pcs Ѓумбир Масло Лимфна Дренажа Масажа, Слабеење на Стомакот Ѓумбир Масло, Промовирање на Метаболизмот, Детоксикација Осветлувајќ?

Стомакот Дренажа Ѓумбир Масло, 2/3/4pcs Ѓумбир Масло Лимфна Дренажа Масажа, Слабеење на Стомакот Ѓумбир Масло, Промовирање

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

СТОМАКОТ ДРЕНАЖА ЃУМБИР МАСЛО Природно го намалува екстра инчи на половината со исклучителна мешавина на слабеење масло таргетирање тврдоглав стомак маст.Се применуваат и масажа за да го промовира масти гори, им помогне на слабеење и sculpting, обликувањето на совршен крива.ПРИРОДНИТЕ БИЛНИ Изработени од Џинџер екстракт & маслото од Јојоба, Стомакот Дренажа Ѓумбир Масло може да го намалите стресот, подобрување на тенот, се грижи за кожата.СЛАБЕЕЊЕ на СТОМАКОТ ЃУМБИР МАСЛО Природно го намалува екстра инчи на половината со исклучителна мешавина на слабеење масло таргетирање тврдоглав стомак маст.Ја подобрува крвта, се зголеми од витално значење течност циркулацијата на телото да се вклопуваат.ШИРОКО АПЛИКАЦИЈА Користи за навлажнувачки, затегнување, за нега на кожата, масажа во lavipeditum, Gua Ша третман, БАЊА, бања, масажа и др.Тоа е за надворешна употреба само, се препорачува да се користи континуирано повеќе од 3 месеци.КАКО ДА го КОРИСТИТЕ Применуваат на производот во папокот и оставете ја да се апсорбира да се постигне ефект на слабеење.Можете да ја стави во овлажнител или вода или користете етерични масла за масажа на телото.Може да се стави неколку капки на кожата за масажа.Стомакот Дренажа Ѓумбир Масло, Масло од Ѓумбир Лимфна Дренажа Масажа, Масажа на Телото Органски Ѓумбир Етерични Масла за Оток и Болка Спецификација : Материјал : џинџер екстракт Содржина : 10ml Држава : Течни Користи : нога бања, масажа, бања, ароматерапијата, спа Нега : Стомакот, нозете, задникот, вратот, тело, итн.Инструкции : 1. Се земе мала количина на етерични масла 2. 2-3 капки на суштината поени на дланка, лесен за употреба 3. Еднакво се применува етерични масла на погодената област и масирајте нежно 4. Масажа додека се апсорбира 5. Потчукнете кожата со вашите прсти да апсорбираат масло Пакет се Вклучени : 2/3/4pcs x Стомак Дренажа Ѓумбир Масло.

Особините

Material:
ginger extract
Content:
10ml
State:
Liquid
Uses:
foot bath, massage, bath, aromatherapy, spa
Care:
Belly, legs, buttocks, neck, body, etc.
Instructions:
1. Take a small amount of essential oil :
2. 2-3 drops of essence points on the palm, easy to use :
3. Evenly apply essential oils on the affected area and massage gently :
4. Massage until absorbed :
5. Flick the skin with your fingers to help absorb oil :
Package Included:
2/3/4pcs x Belly Drainage Ginger Oil :

Купувачите избираат и