.

.

KUIDAMOS Corded Телефон, Фиксни Телефони Телефон Ѕид Ѕид на Телефон за Стари Ретро Ѕид Телефон за Домашна Компанија Канцеларија за Постар(Бела)

KUIDAMOS Corded Телефон, Фиксни Телефони Телефон Ѕид Ѕид на Телефон за Стари Ретро Ѕид Телефон за Домашна Компанија Канцеларија

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

【МИНИ ТЕЛЕФОН】овој ѕид Фиксни Телефонски Поддршка DTMF / FSK дуел систем, поддршка на caller ID функција.Поддршка на осветлување, за повратен повик на функција.Dial копче е кристално текстура, се јасни и видливи, има разумна изгледот, е поделен. 【ДОМАШЕН ТЕЛЕФОНСКИ】ѕидот фиксни телефонски доаѓа со dial подлога во мобилен телефон, што го прави бирање многу погодно.Овој ѕид монтирани телефонски не батерии, што го прави операција многу лесен и удобен, и заштедува енергија во голема мера. 【ДЕСКТОП ФИКСНИ ТЕЛЕФОНСКИ】Користејќи високо квалитетни ABS материјали, овој телефон е солиден и има долг животен век.оваа Фиксни Телефонски Широк спектар на апликации, широко се користи во домовите, канцелариите, компании, хотели, итн. 【CORDED ТЕЛЕФОН】Мини ѕид-монтирани телефон кој може да се монтира на ѕид за да се зачува простор.Ѕид-монтирани на ѕид и десктоп фиксна фиксни, две инсталација методи, повеќе практичен и удобен. 【ЅИД ТЕЛЕФОН СО LCD ДИСПЛЕЈ】LCD дисплеи месец, ден, час и минута за лесен пат на проверка.домашниот телефон Со LCD со висока дефиниција екран, caller ID, избегне бирање грешки, и повеќе од јасно види на другата страна повикувачки број.

Особините

Купувачите избираат и