.

.

Коњ Тетива Чизми Сет, Добро Направени да се Спречи Лизгање Коњ Нога Подигнете Удобно СТП Школка Дише за Коњи(Поставен на црвено, крупните)

Коњ Тетива Чизми Сет, Добро Направени да се Спречи Лизгање Коњ Нога Подигнете Удобно СТП Школка Дише за Коњи(Поставен на

DEN 1831.20

Износот
Во форма достапна за нарачката

Анти Лизга : Со тешки ремени и лесно да се зацврсти копчиња за да се осигури дека таа не се лизга или пак кога се движат брзо.Заштита : Заштита на слабите тетивите и крвните садови во нозете за да се избегне или минимизира повреда кога скокање преку пречки.Прилагодлив : На тетива чизми се прилагодливи еластична бендови да се обезбеди чизми и ги спречи лизгање, лизгачки и извртување.Висок Квалитет на Материјалите : Мека обвивка за лесно удобност, светлина, дише и мека баласт за да се намали пот и триење.Совршен Натпревар : string подигање тужба е добро направен и е совршена за нога форма на во сите временски услови.Функција : 1. Висок Квалитет на Материјалите : Мека обвивка за лесно удобност, светлина, дише и мека баласт за да се намали пот и триење.2. Анти Лизга : Со тешки ремени и лесно да се зацврсти копчиња за да се осигури дека таа не се лизга или пак кога се движат брзо.3. Прилагодлив : На тетива чизми се прилагодливи еластична бендови да се обезбеди чизми и ги спречи лизгање, лизгачки и извртување.4. Заштита : Заштита на слабите тетивите и крвните садови во нозете за да се избегне или минимизира повреда кога скокање преку пречки.5. Совршен Натпревар : string подигање тужба е добро направен и е совршена за нога форма на во сите временски услови.Спецификација : Предмет Тип : Коњ Leggings Material : СТП+Neoprene Purpose : Заштита на Коњот Нозе и Перница на Коњот Нозе Пакет Листата : 2 x Предната Нога Guard2 x Задна Нога Guard Note : 1. Ве молиме овозможи 0‑1cm/0-0.4 во грешка за прирачник measurement2. На рака големина е вистинската должина на употреба.

Особините

Item Type:
Horse Leggings
Material:
PU+Neoprene
Purpose:
To Protect the Horse's Legs and Cushion the Horse's Legs
Package List:
2 x Front Leg Guard2 x Rear Leg Guard :
1. Please allow 0‑1cm/0‑0.4in error for manual measurement2. The strap size is the actual length of use :

Купувачите избираат и