.

.

UMAY Преносни неблагодарна Работа со Количка за Тркала, Под Биро Одење Рамна Подлога Тенок неблагодарна Работа, Спортски Стан, Инсталација-Бесплатно, Далечински Упр?

UMAY Преносни неблагодарна Работа со Количка за Тркала, Под Биро Одење Рамна Подлога Тенок неблагодарна Работа, Спортски

DEN 10776.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

[ПРОСТОР SAVER и ЛЕСНО ДА се ДВИЖИТЕ] На лесни неблагодарна работа има виткање големина на 53.74"L×23.6"W×5.9"H, лесно за чување, совршен за мал простор дома и offcie.Може да се стави под биро,под кревет, или на под работната маса.Две виткање тркала ќе ви овозможи да се движат и се носат лесно. [0-4 MPH БРЗИНА НИВОА & СЛЕДЕЊЕ ПРОГРАМИ] smart неблагодарна работа има 6 брзина опции.На maximun брзина може да достигне 4 MPH.Различни брзини ви овозможи да врши врз основа на што физичка состојба.Можете да бавно одење по оброк, благи бутване да strenthen вашиот имунолошки систем или брзо одење да изгубат тежина.LED дисплеј со програми се направи тренингот исклучително ефикасна. [1.5 HP МОТОР & БУЧАВА СЛОБОДНИ] 1.5 HP Пулсот Максимална Моторни ви овозможува да excercise и на секое место без да се прави врева.Можете да excercise дома или дури и канцеларија без пречеше никого.Совршен доста неблагодарна работа за домашна употреба.Max корисникот тежина достигне 198lb(или 90 кг). [ЗГОЛЕМЕНА РАБОТИ ПЛАТФОРМА & ШОК АПСОРПЦИЈА ДИЗАЈН] одење treamill нуди шок апсорпција дизајн, овозможувајќи ви да оди или excercise без оштетување на вашиот коленото или глуждот.На 41"×16" одење област ти дава поудобно искуство. [ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ & SPAX СТАН КОНТРОЛА] Ова биро неблагодарна работа може да се controled од remoter.Лесен далечински прави вежба полесно.Поврзан со SPAX Стан, вежбање е поефикасно и да се забавуваат заедно со тренерот или multiplayers.Class видео, професионални тренери, а на податоци рекорд ви amaze.Ние обезбедуваме бесплатни курсеви за три месеци, по што ќе може да избере да се обнови или не.Внесете ја лозинката "Umay се движи" да го имаат.

Особините

Купувачите избираат и