.

.

Ѕидот Монтирани Полица, Удар Слободни Слатката Пченка Форма Ѕид Полица за Тоалет и за Облекување Маса за Кујна Биро(Сина)

Ѕидот Монтирани Полица, Удар Слободни Слатката Пченка Форма Ѕид Полица за Тоалет и за Облекување Маса за Кујна Биро(Сина)

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

[Долго Време Услуга Издржливост] Мулти точка тока, стабилна и не падне, трајни, што гарантира долг услуга томе. [Удар Слободни Дизајн] Нема дупки, без ноктите, без оштетување на ѕидот, полица е здрав и не означување налепници, лесно да се инсталира. [Материјал] Користејќи високо квалитетни PP материјал, здрав и анти напукнување, долготраен и издржлив, мали тело не заземаат простор. [Водоотпорен Дупка] водоотпорен дупка на дното, потрошувачка и вентилација, внатрешниот кутија е освежување и дише, секогаш се исуши. [Поле на Примена] Овој лак форма голем капацитет склад, може да се стави ситните нешта, лесно да се преземе и лесен за чување.Функција : 1. [Удар Слободни Дизајн] Нема дупки, без ноктите, без оштетување на ѕидот, полица е здрав и не означување налепници, лесно да се инсталира.2. [Водоотпорен Дупка] водоотпорен дупка на дното, потрошувачка и вентилација, внатрешниот кутија е освежување и дише, секогаш се исуши.3. [Материјал] Користејќи високо квалитетни PP материјал, здрав и анти напукнување, долготраен и издржлив, мали тело не заземаат простор.4. [Долго Време Услуга Издржливост] Мулти точка тока, стабилна и не падне, трајни, што гарантира долг услуга томе.5. [Поле на Примена] Овој лак форма голем капацитет склад, може да се стави ситните нешта, лесно да се преземе и лесен за чување.Како да го Користите : Инсталација чекори : (препорачливо е да се инсталира за 24 часа пред да го користите за најдобар ефект)1. Избришете ѕидот clean2. Нежно кора исклучување на не‑означување на заштитните film3. Ставете на локацијата каде што треба да се installed4. Усогласување на инсталација дупки и инсталирате it Specification : Предмет Тип : Ѕид Shelf Material : PPSize : Прибл. 20.7 x 12.5 cm / 8.1 x 4.9 in Function : Може да Се Користи во Тоалет, Облекување Маса, Кујна, Desk Applicable Ѕидни Површини : Мазна Керамика, Стакло Површини, Мазна Метални Површини, Дрвени Површини, Мермерни Плочи, Матирано Панели, Насликани Панели, Акрилик Панели, Матирано Пакет Листа : 1 x Wall Shelf1 x Не Означување Налепница.

Особините

Item Type:
 Wall Shelf
Material:
PP
Size:
 Approx. 20.7 x 12.5cm / 8.1 x 4.9in
Function:
Can Be Used in Bathroom, Dressing Table, Kitchen, Desk
Applicable Wall Surfaces:
Smooth Ceramic Tiles, Glass Surfaces, Smooth Metal Surfaces, Wooden Surfaces, Marble Plates, Frosted Panels, Painted Panels, Acrylic Panels, Frosted 
Package List:
1 xWall Shelf1 x Non Marking Sticker :

Купувачите избираат и