.

.

SVASTHYA ТЕЛО и УМ Природни Deodorant со Есенцијални Масла - Мажи - Нежна Кожа Негување со Освежувачки Мирис на Бергамот, Еукалиптус, Чајно Дрво & Кокосово Масло - Направени В?

SVASTHYA ТЕЛО и УМ Природни Deodorant со Есенцијални Масла - Мажи - Нежна Кожа Негување со Освежувачки Мирис на Бергамот,

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Се чувствува и мирис на свежо без употреба на јаки хемикалии.Аромите вклучуваат : Бергамот, Чајно Дрво и Еукалиптус.Безбедни, Ефикасни, и 100% Природен; Без Вештачки Мирис, Без Алуминиум, Не Цинк Оксид, Не Parabens.Нашите Екстра Девственото Маслиново Масло е исполнет со Calendula, Хлебните, и Comfrey, така што ќе може да имаат корист од природен антисептик, анти-инфламаторни и антимикробни својства, а благотворно на вашата кожа.Восок не ги задуши кожата, и нема да ги заглави порите.Тоа, исто така, носи антивирусно, анти-воспалителни и антибактериски својства.Кокосово Масло, длабоко moisturizes на underarms да се спречи иритација при Шеј путер е природно богата со витамини А, Д & С, и е неверојатно благотворно.Нашите природни deodorant е нежна, но ефикасна, со користење на сите природни, негување на кожата и состојки со освежувачки мирис на терапевтски одделение етерични масла. ✔️ Се чувствува и мирис на свежо без употреба на јаки хемикалии. ✔️ Неутрализира мирис и апсорбира wetness без затнување на порите. ✔️ Без Вештачки Мирис Додаде. ✔️ Не Алуминиум, Не Цинк Оксид, Не Parabens. ✔️ БЕЗБЕДНИ, ЕФИКАСНИ, и 100% ПРИРОДНИ!. Состојки : Исполнет Екстра Девственото Маслиново Масло (Calendula, Хлебните, Comfrey), Восок, Масло Од Кокос, Шеј Путер, Arrowroot Во Прав, Етерични Масла (Бергамот, Еукалиптус, Чајно Дрво).Насоки : се Применува мала количина за да underarms и ќе ви овозможи да ги апсорбира пред облекување.Да се чува на ладно и суво место.Прочитајте подолу за природни предности на секоја состојка.

Особините

Купувачите избираат и