.

.

AMONIDA Анти Кражба Велосипед Носителот Chaser Маска, Отпорност на Абење Велосипед Локатор Лесни ABS Пластика за Велосипед Носител(Сив)

AMONIDA Анти Кражба Велосипед Носителот Chaser Маска, Отпорност на Абење Велосипед Локатор Лесни ABS Пластика за Велосипед

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Одлична Дизајн : Користете прецизни шприц процес за да се обезбеди стабилна форма.Користете Цел : Велосипед локатор е многу погодна да се спречи вашиот велосипед да бидат украдени и да ја направат тешко за крадци да се најде.Компактен Облик : Лесни и мали димензии, лесна за носење и употреба, удобен и практичен.Издржлив Материјал : изработен од ABS пластика, материјал, отпорност на абење, цврсти, трајни и долг животен век.Разумен Дизајн : Две парче систем се состои од случај и лесно да се инсталира и расклопување.Функција : 1. Разумен Дизајн : Две парче систем се состои од случај и лесно да се инсталира и расклопување.2. Компактен Облик : Лесни и мали димензии, лесна за носење и употреба, удобен и практичен.3. Одлична Дизајн : Користете прецизни шприц процес за да се обезбеди стабилна форма.4. Издржлив Материјал : изработен од ABS пластика, материјал, отпорност на абење, цврсти, трајни и долг животен век.5. Користете Цел : Велосипед локатор е многу погодна да се спречи вашиот велосипед да бидат украдени и да ја направат тешко за крадци да се најде.Спецификација : Предмет Тип : Велосипед Локатор Заштитна Cover Material : ABS Plastic Weight : Прибл.26g/0.9 oz Installation Дупка Растојание : Прибл. 65mm/2.6 во Пакет Листа : 1 x Велосипед Локатор Заштитна Cover2 x Screw1 x Клуч.

Особините

Item Type:
Bicycle Locator Protective Cover
Material:
ABS Plastic
Weight:
Approx.26g/0.9oz
Installation Hole Distance:
Approx. 65mm/2.6in
Package List:
1 x Bicycle Locator Protective Cover :
2 x Screw :
1 x Wrench :

Купувачите избираат и