.

.

WWFAN 20 Инчи Возрасни Unicycle за Високи Луѓе Висина од 170-180cm,Тешки Големи Тркала Unicycle со Екстра Дебели Гуми,Оптоварување 150kg/330Lbs (Боја : ЦРВЕНА, Големина : 20 ИНЧИ Тркала)

WWFAN 20 Инчи Возрасни Unicycle за Високи Луѓе Висина од 170-180cm,Тешки Големи Тркала Unicycle со Екстра Дебели Гуми,Оптоварување

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

-Сосема нови 20 инчи Тркала Unicycle со somatology дизајн и врвен квалитет,ова е само оној што го барате!. -Пропадна доказ дизајн надворешна гума и педалата за да се спречи лизгање.Седиштето рачка за почетник да го зграби врз додека се возела. -Идеални за почетници и професионалци,особено за децата и тинејџерите за да се практикуваат јава и да се подобри рамнотежата.Ова е забава, подароци,Божиќ подарок,роденденски подарок за деца и пријатели.Совршен за спорт,остварување&рекреативни активности. -Овој лесен и трајни unicycle е лесно да се инсталира.Брзо ослободување седиште пост менгеме и клуч доаѓа со unicycle,заврши инсталацијата во минути и се подготвени за предизвик, а смешни јава момент. -Ние обезбеди висок квалитет на Unicycle за нашите клиенти,секој проблем може да ни се јавите во било кое време,нашата крајна филозофија е да им даде на клиенти добар шопинг искуство,со највисок квалитет на производи и 100% услугата Став кон секој клиент,добри желби на сите околу вас!. -Јава unicycle е да се обучуваат вашата рамнотежа и сила.Без разлика дали сте почетник или професионален возач,туку е важно да го изберат правото unicycle со добар квалитет.-Спецификација : 20"на тркала(20"x 4"Гуми)лимит на Тежина : 330 Lbs/150kg,одговара на важечките луѓе висина од 170-180cm-Карактеристики : Одлични за двете Почетници и Професионалци,Мажи и Women Rational дизајнирани според somatology и движење features Quick ослободување седиште пост менгеме и клуч доаѓа со unicycle за лесно installation Skid доказ дизајн надворешна гума и педалата за да се спречи лизгање.Пластична рачка од седиште за почетник да го зграби врз додека се возела-Пакет Содржина : 1 x Тркала Unicycle-Информации : Почетници треба да се вози под инструкции или придружува на вашите ментори за безбедност.И, најдобро место за вашиот тренинг е назад палубата или бејзбол терен со синџир-линк ограда.Изберете тревни област, со цврста,рамна земја и може да се држат за оградата.-Услуги на клиентите : Ние гарантираме за целосно задоволствои во случај на незадоволство,врати за целосно враќање на средствата.Без прашања праша.Тоа е нашата посвета&вашата гаранција.-Топло Забелешка : 1.Ве молиме љубезно им овозможи на 1-2cm несовпаѓање.2.Фотографиите се преземени од страна на про фотограф,ве молиме да се разберат разликите предизвикани со светлосни ефекти и монитор е brightness/contrast settings итн.★Поради некои фактори како што се параметрите на снимање технологија и светлината на екранот, таму ќе биде мала боја разлика, ве молиме да се разбере вистинската производ!★Ако имате било какви прашања, ве молиме да се чувствуваат слободни да не контактирате преку е-маил, ние секогаш сме подготвени да ви помогнеме!★Гарантен рок на нашите производи е од 30 дена по купувачот знаци за прием.Производи подолг од 30 дена нема да бидат вратени или вратени!.

Особините

20wheel(20x 4Tire) :
Weight limit:
330Lbs/150kg,fits to applicable people height from 170-180cm
-Features:
Great for both Novices and Professionals,Men and Women :
Rational designed according to somatology and movement features :
Quick release seat post clamp and a wrench comes with the unicycle for easy installation :
Skid proof design outer tire and pedal to prevent slipping.Plastic handle on the seat for beginner to grab onto while riding :
-Package Content:
1 x Wheel Unicycle :
-Notice:
Novices should ride under the instructions or accompany of your tutors for safety.And the best place for your training is a back deck or a baseball field with a chain-link fence.Pick a grassy area with solid,flat dirt and you can hold onto the fence. :
-Customer Service:
We guarantee complete satisfaction &in case of discontent,return it for a full refund.No questions asked.That's our commitment&your guarantee. :
-Warm Note:
1.Please kindly allow 1-2cm discrepancy. :
2.Pictures are taken by pro photographer,please understand the differences caused by lighting effects and monitor's brightness/contrast settings etc. :
★Due to some factors such as the parameters of the shooting technology and the light display, there will be slight color difference, please understand the actual product! :
★If you have any questions, please feel free to contact us via email, we are always ready to serve you! :
★The warranty period of our products is 30 days after the buyer signs for receipt. Products exceeding 30 days will not be returned or refunded! :

Купувачите избираат и