.

.

figatia Фотографија Tripod Израмнување База Вертикална 15 Степен се Прилагоди за dslr фото Апарати Дното со 3/8 Нишка 3 Заклучување со Завртки - 0.375 инчен Завртка

figatia Фотографија Tripod Израмнување База Вертикална 15 Степен се Прилагоди за dslr фото Апарати Дното со 3/8 Нишка 3

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Хемисфера дизајн, максимизиран подрачје со база за поголем капацитет во споредба со другите топката глави.Вертикална +15 до -15 степен за навалување на столбот.Хоризонтална 360 степени ниво ротација панорама. 3 заклучување со завртки спречува tripod главата од што се движат.Работа со tripod за пејзаж на исклучително ниво, особено за отворено на трнлив патишта.Одговара за различни фотографска опрема со конвертибилна 1/4" и 3/8" завртка на платформа и е connectable со 3/8" завртка дупка на дното.Вграден-во ниво за да се обезбеди точна усогласување на хоризонтална рамнина.Компактен и мали дизајн, таписерии и преносни.Опис : - Хемисфера дизајн, максимизиран подрачје со база за поголем капацитет во споредба со другите топката глави. - Вертикална +15 до -15 степен за навалување на столбот.Хоризонтална 360 степени ниво ротација панорама . Вграден-во ниво за да се обезбеди точна усогласување на хоризонтална рамнина.Компактен и мали дизајн, таписерии и преносни. - Одговара за различни фотографска опрема со конвертибилна 1/4" и 3/8" завртка на платформа и е connectable со 3/8" завртка дупка на дното. - 3 заклучување со завртки спречува tripod главата од што се движат.Работа со tripod за пејзаж на исклучително ниво, особено за отворено на трнлив патишта.Спецификација : - Големина : Прибл. 100x50x60mm/3.93x1.97x2.36inch - Материјал : Алуминиум Alloy Package Вклучува : 1x Tripod Израмнување Base Note : 1.Ве молиме овозможи 1~3 cm грешка поради прирачник за мерење, ви благодариме.2.Поради разликата помеѓу различни монитори, сликата може да не ги одразуваат фактичката боја на објектот.Ве молиме да се разбере, ви благодарам.

Особините

- Size:
Approx. 100x50x60mm/3.93x1.97x2.36inch
- Material:
Aluminum Alloy
Package Includes:
1x Tripod Leveling Base :
1.Please allow 1~3 cm error due to manual measurement, thanks. :
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Please understand, thank you. :

Купувачите избираат и