.

.

Ноќта на вештерките Помине Фолија Трансфер Листови Помине Уметност Материјали Хорор Дух Goth Црн Череп Помине Уметност Налепници за ноќта на Вештерките Помине Foils Д?

Ноќта на вештерките Помине Фолија Трансфер Листови Помине Уметност Материјали Хорор Дух Goth Црн Череп Помине Уметност

DEN 143.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

Ноктите Фолија Налепници : ќе добиете 10 листови на ноќта на Вештерките помине фолија трансфер на налепница, стилски одмор помине фолија дизајн може да ви овозможи со различни опции, така што ќе може лесно DIY вашиот уникатен ноќта на Вештерките помине уметност декорација дома.Безбедност Материјал : ноќ на Вештерките лак налепници е направен од фолија материјал, безбедно и не-токсични, лесно да се применуваат врз вашите нокти кој нема да наштети на вашата прекрасна ноктите и кожата, погоден за повеќето помине видови, лесно да се отстрани со лак, можете да го користите за безбедно.Лесен за користење : Притиснете го фолија налепница на ноктите по примена на ноктите лепак, можете да добиете убава ноќ на Вештерките помине уметност дизајн само неколку секунди; ноќта на Вештерките помине фолија налепници може да се користи на редовни полски и УВ гел лак, дури и почетниците може да лесно да се добие метал помине оркестарот.Прилики : ноќ на Вештерките помине фолија decals ќе биде најдобар подарок за вашите пријателки, вашата мајка, жена ти.Черепот помине decals се совршени за дома помине DIY и професионални нокти салон.Ноќта на вештерките помине трансфер фолија се одлични за ноктите од прстите и ноктите украси.По-Продажбата на Услугата : Доколку имате било какви прашања во врска со нашите ноќта на Вештерките помине уметност фолија трансфер на налепница, ве молиме да бидат слободни да контакт.ние ќе ви даде задоволителен одговор или целосно враќање на средствата.Производ Вовед KTAABTR ноќта на Вештерките Помине Уметност Фолија Трансфер Налепници Хорор Црна Серија Ѕвезденото Небо Нокти Трансфер Декорација.Спецификација : Предмет Тип : ноќ на Вештерките Помине Фолија Листови Големина : Околу 1,5 во x 7.8 во Боја : Како на сликата покажува Количеството : 10 Листови ноќта на Вештерките Помине Трансфер Налепници за тоа Како да го користите : 1. Чиста и сува вашите нокти. 2. Изберете боја на лак ви се допаѓа и се применуваат врз вашите нокти. 3. Намалување на черепот трансфер налепници, ставете ги на вашите нокти и нежно притиснете за неколку секунди. 4. Бидете сигурни дека модели се добро пренесува на вашите нокти.Потоа пилинг помине foils хартија off. 5. Нанесете слој на горниот слој за повеќе минатата и сушен со УВ ламба, а потоа можете да уживате во шарм на модата нокти украси.

Особините

Item Type:
Halloween Nail Foil Sheets
Size:
About 1.5in x 7.8in
Color:
As the picture shows
Quantity:
10 Sheets Halloween Nail Transfer Stickers
How to use:
1. Clean and dry your nails. :
2. Choose colored nail polish you like and apply on your nails. :
3. Cut the skull transfer stickers, paste them on your nails and gently press for several seconds. :
4. Make sure the patterns are well transferred on your nails. Then peeling the nail foils paper off. :
5. Apply a layer of top coat for more last and dried by UV lamp, then you can enjoy the charms of fashion nail decorations. :

Купувачите избираат и