.

.

20Pcs лак на Ноктите Обвива лак Ноктите Помине Уметност Декорација

20Pcs лак на Ноктите Обвива лак Ноктите Помине Уметност Декорација

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Decals Лак Самолепливи : Нашите Нокти Налепници Се Само-Лепило, Можете Да Се Држиме Нив Директно На Ноктите, А Потоа Го Намали Вишокот Дел, Користете Го Помине Датотека Е Предвидено Да Се Израмните Налепници По Должината На Рабовите На Ноктите Да Ги Направи Одговара На Вашите Нокти Совршено, Се Привлечни Нокти Украси.Decals Лепливоста Помине Таписерии И Шармантна : Постојат Многу Различни Стилови На Нокти Налепници За Вас За Да Изберете Од, Класичен Боја Дизајн, Убава И Исклучителен Изглед, И Може Да Бидат Заменети Со Сите Видови На Облека За Да Се Потенцира Вашата Облека.Обвива Diy Помине Лесен За Употреба И Отстранување : Само Сече Ноктите Налепница Во Соодветна Форма, А Потоа Се Применува Директно До Ноктите, Се Користи Нокти Датотека За Да Нежно Датотека Исклучување На Рабовите За Да Ги Направи Одговара На Вашите Нокти; Можете Лесно Може Да Го Раскинам Off За Да Го Промените Други Бои.Обвива Помине Обвива Водоотпорен И Долготрајни : Нокти Налепници Се Направи На Безбеден Материјали, Водоотпорен И Пријател На Ноктите, Помагајќи Да Се Направи Вашите Нокти Да Изгледаат Повеќе Привлечни И Долготрајни.Само Лепило Помине Широко Се Применува : На Нокти Налепници Не Се Погодни Само За Професионални Помине Салони, Но Исто Така И За Почетници.Тие Ќе Го Направат Вашиот Помине Уметност И Да Се Помине Уметност Дизајн Полесно, Погодна За Многу Настани, Како Што Е Роденден Партии, Шопинг, Свадби, Танц Партии, Состаноци И Други Прилики.Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Објект од Типот : лак Лента Лента Количина : 20pcs Карактеристики на Производот : Трајни 10-14 дена, без иритирачки мирис, 60 секунди за брзо лепење, лесно да се отстрани Производот Употреба : апарати за Домаќинство, ноктите салон, итн.Чекори за употреба 1. Ги избрише вашите нокти со алкохол подлога. 2. Најдете налепница која одговара на големината на вашите нокти. 3. Откине филмот на налепница. 4. Држете го сребро дел и се отстранат ноктите филм од подлога од хартија. 5. Се држи на површината на ноктите, и тоа може да се вклопуваат.Ако ставете го повторно, може да се тргни го исклучите и повторно да се прилагоди и да го испуштите. 6. Откине вишокот на ноктите филм по должината на работ на ноктите на дланката на раката, трим тоа навнатре со нокти датотека и отстранете го вишокот дел. 7. Може да се применува на врвот грб.Пакет Листата : 20 x лак Лента 1 х Нокти Датотека 1 x Алкохол Првично Подлога.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Polish Strip
Strip Quantity:
20pcs
Product Features:
Lasting 10-14 days, no irritating odor, 60 seconds fast sticking, easy to remove
Product Use:
Household, nail salon, etc.
Steps for usage :
1. Wipe your nails with alcohol pad. :
2. Find a sticker that fits the size of your nail. :
3. Tear off the film on the sticker. :
4. Hold the silver part and remove the nail film from the backing paper. :
5. Stick to the surface of the nail, and it can fit perfectly. If you paste it again, you can peel it off and re-adjust and paste it. :
6. Tear off the excess nail film along the edge of the nail to the palm of the hand, trim it inward with the nail file, and remove the excess part. :
7. You can apply top coat. :
Package List:
20 x Nail Polish Strip :
1 x Nail File :
1 x Alcohol Prep Pad :

Купувачите избираат и