.

.

Homyl Универзална Астронаут Мобилен Телефон Носителот,како Стојат Поддршка Украси Spaceman Заградата Tabletop Смола за Автомобил Home Office Декорација - Злато

Homyl Универзална Астронаут Мобилен Телефон Носителот,како Стојат Поддршка Украси Spaceman Заградата Tabletop Смола за

DEN 335.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

* Мулти-функција : не само практични мобилен телефон носителот, но исто така убави и исклучителна творечка занает накит. * Стабилни : позицијата на телефонот не е стабилна доволно за да го спречи од ѓубрето или паѓање; поставување на телефонот хоризонтално или вертикално секогаш ќе ви даде добар преглед. * Уникатен дизајн : астронаут стои на месечината, поддршка на вашиот мобилен телефон, интересни и креативни, практични и убава. * Примена : Компатибилен со повеќето мобилни телефони, мали таблети и е-книга читателите, што го прави полесно да се слободни во вашите раце.Тоа е многу погоден за домови, кујни и канцеларии.Тоа може да се користи од страна на момчиња, девојки и возрасни. * Материјал : Направен од смола, рака-насликани и боја, еколошки, мазна површина, издржливи.Опис : - Материјал : Направен од смола, рака-насликани и боја, еколошки, мазна површина, издржливи. - Стабилни : позицијата на телефонот не е стабилна доволно за да го спречи од ѓубрето или паѓање; поставување на телефонот хоризонтално или вертикално секогаш ќе ви даде добар преглед. - Уникатен дизајн : астронаут стои на месечината, поддршка на вашиот мобилен телефон, интересни и креативни, практични и убава. - Мулти-функција : не само практични мобилен телефон носителот, но исто така убави и исклучителна творечка занает накит. - Апликација : Компатибилен со повеќето мобилни телефони, мали таблети и е-книга читателите, што го прави полесно да се слободни во вашите раце.Тоа е многу погоден за домови, кујни и канцеларии.Тоа може да се користи од страна на момчиња, девојки и возрасни.Спецификација : - Материјал : Resin Size Табела : 9.7x6.9x9.2cm/3.82x2.72x3.62inch Package Вклучува : 1 Парче Астронаут Телефон Holder Note : 1. Ова не е бебе играчка , ве молиме да ги подалеку од дофат на деца за да се избегне јадење.2. Ве молиме оставете малку грешка поради прирачник за мерење.3. Поради разликата помеѓу различни монитори, сликата може да не ги одразуваат фактичката боја на објектот.4. Ви посакувам прекрасен on-line шопинг!Изберете сите што ви треба во нашата продавница.Ќе имате убав купување искуство и да добиете квалитетни производи и услуги кои одговараат на политиката.

Особините

- Material:
Resin
Size Chart:
9.7x6.9x9.2cm/3.82x2.72x3.62inch :
Package Includes:
1 Piece Astronaut Phone Holder :
1. This is not infant toy , please take away from kids to avoid eating. :
2. Please allow slightly error due to manual measurement. :
3. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
4. Wish you a wonderful on-line shopping! :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Купувачите избираат и