.

.

Брадавица Клип Синџир, Бебе Pacifier Клип Носители Лесен за Чистење за Коли за Шетач за Дома Столчиња за Безбедност Седишта(Големи Зелени точки, 60cm1.5cm)

Брадавица Клип Синџир, Бебе Pacifier Клип Носители Лесен за Чистење за Коли за Шетач за Дома Столчиња за Безбедност Седишта(Големи

DEN 2008.80

Износот
Во форма достапна за нарачката

Дозволете бебето да научат да ги средиме играчки, вежбање на размислување и ногата способност.Кога бебето употреба или игра, не треба да се грижите за losting на литургија, се играчки.Многу usages, погоден за коли, безбедносни седишта, дома столици и на други места.Материјал безбедноста, здрави и безбедни, нема да им наштети на бебето тело, игра среќно.Едноставна операција, лесен за чистење, може да се случи во секое време, многу погодно.Функција : 1. Многу usages, погоден за коли, безбедносни седишта, дома столици и на други места.2. Дозволете бебето да научат да ги средиме играчки, вежбање на размислување и ногата способност.3. Кога бебето употреба или игра, не треба да се грижите за losting на литургија, се играчки.4. Материјал безбедноста, здрави и безбедни, нема да им наштети на бебето тело, игра среќно.5. Едноставна операција, лесен за чистење, може да се случи во секое време, многу погодно.Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Објект од Типот : Брадавица Клип Синџир Материјал : Polyester Optioanl Тип : #1, #2, #3 Size : Прибл. 60 x 1,5 см / 23.6 x 0.6 во Примена : Коли, безбедносни седишта, дома столици Пакет Листата : 10 x Брадавица Клип Синџир.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nipple Clip Chain 
Material:
PolyesterOptioanl Type
Size:
Approx. 60 x 1.5cm / 23.6 x 0.6in
Application:
Carts, safety seats, home chairs
Package List:
10 x Nipple Clip Chain :

Купувачите избираат и