.

.

Вакуум Емулзија Шише, Airless Вакуум Пумпа Притиснете Шише Јасно Пластика Лосион Празни Шишиња Пумпа Шише за Патување за Лосиони за садопери за Туш

Вакуум Емулзија Шише, Airless Вакуум Пумпа Притиснете Шише Јасно Пластика Лосион Празни Шишиња Пумпа Шише за Патување за

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

【НАПРАВЕНИ ОД ПРЕМИУМ ПЛАСТИЧНИ】Нашите refillable пластични airless вакуум пумпа притиснете шише е направен од премиум пластика, нема потреба да се грижите за кршење, не‑токсични и невкусна, се безбедни за употреба, leakproof, издржливост и јасно. 【СО рачен ГОЛЕМИНА】Нашите вакуум емулзија шише со рачен големина, компактен и лесен.Подготви шише, unscrew пумпа главата, издаваат на пополнување течност во пенење шише, завртка пумпа главата и го користат лесно. 【ПОГОДЕН ЗА ПАТУВАЊЕ】Оваа мини фармацевт шише е многу погоден за патување, погодно да се стави во вашиот паричник или носете го со вас, и пумпата главата цврсто се вклопува, па нема потреба да се грижите за истекување. 【2 X50 ML ЛОСИОН ШИШИЊА】Овој козметички фармацевт сад е 2x50ml лосион шишиња, за да ги задоволат вашите повеќе потреби, користете ги за издавање на лосиони и лосиони за да ги задоволат вашите многу чистење решенија. 【СИЛНА ПРАКТИЧНОСТ】Оваа refillable airless вакуум пумпа притиснете шише е погоден за правење на вашиот сопствен лосиони, сапуни, шампони, балсами, туш гелови и телото се мијат.Многу погодна за бања кабинети, садопери, патување, одмор и секојдневна употреба.Функција : 1. 2x50ml лосион шишиња, за да ги задоволат вашите повеќе потреби, користете ги за издавање на лосиони и лосиони за да ги задоволат вашите многу чистење решенија.2. Рачен големина, компактен и лесен.Подготви шише, unscrew пумпа главата, издаваат на пополнување течност во пенење шише, завртка пумпа главата и го користат лесно.3. Погоден за правење на вашиот сопствен лосиони, сапуни, шампони, балсами, туш гелови и телото се мијат.Многу погодна за бања кабинети, садопери, патување, одмор и секојдневна употреба.4. Мини шише е многу погоден за патување, погодно да се стави во вашиот паричник или носете го со вас, и пумпата главата цврсто се вклопува, па нема потреба да се грижите за истекување.5. Направени од високо‑квалитетни пластични, нема потреба да се грижите за кршење, не‑токсични и невкусна, се безбедни за употреба, leakproof, трајни и јасно.Како да го Користите : 1. Ве молиме чисти внатре и надвор, со вода или етанол за првата употреба, и го користат тоа по сушењето.2. Раздавам за нега на кожата производи или етанол или вода во контејнери.Спецификација : Предмет Тип : Патување Bottle Material : Plastic Color : White Product Големина : Прибл. 162x31mm / 6.38x1.22in Weight : Прибл. 94g / 3.3 oz Applicable Тип : Патување, убавина, нега на кожата, clean Applicable Места : Облекување простории, тоалети, бањи, козметички салони, hotels Product Стил : Едноставен и fresh Package Листата : 2 x Патување Bottle Note : 1. Не пакет пијалоци, нафта, силни киселини, и течности со висока содржина на етанол за да се избегне материјал влошување на состојбата.2. Ве молиме да го користите за нега на кожата/toiletries се издаваат во садот што е можно поскоро, и да не го оставиме тоа за повеќе од половина година.3. Производот е лесно да дамка, кога е поставен за долго време, и тоа може да се чисти со вода или етанол пот.

Особините

Item Type:
Travel Bottle
Material:
Plastic
Color:
White
Product Size:
Approx. 162x31mm / 6.38x1.22in
Weight:
Approx. 94g / 3.3oz
Applicable Type:
Travel, beauty, skin care, clean
Applicable Places:
Dressing rooms, toilets, bathrooms, beauty salons, hotels
Product Style:
Simple and fresh
Package List:
2 x Travel Bottle :
1. Do not pack beverages, petroleum, strong acids, and liquids with high ethanol content to avoid material deterioration. :
2. Please use the skin care/toiletries dispensed into the container as soon as possible, and do not leave it for more than half a year. :
3. The product is easy to stain when placed for a long time, and it can be cleaned with water or ethanol wh :

Купувачите избираат и