.

.

Камерата Продолжување Прачка за Фотографија Љубовници, 1/4 Завртка Карбонски Влакна Продолжување Род Рачни Зафат Monopod Пол Преносни Пол Extender Додаток за Tripod Стабилиз?

Камерата Продолжување Прачка за Фотографија Љубовници, 1/4 Завртка Карбонски Влакна Продолжување Род Рачни Зафат Monopod

DEN 462.96

Износот
Во форма достапна за нарачката

【Високо-Квалитетни Материјали】вратило на gimbal продолжување род е направен од високо-квалитет на карбонски влакна материјал, кој е силен, рѓа-доказ, издржлив, лесен и пренослив, и е удобно да се одржи. 【Долготрајни】Добра leakproofness гарантира дека нема прашина влегува во gimbal продолжување род преку поврзување дел, продолжување на неговата служба живот, и добра текстура и површински третман се обезбеди добра не се лизга грчевито држејќи се доживее. 【Силна Адаптибилност】Постојат 1/4 инчи шрафовите на врвот, и гумени влошки може да се заштити вашиот камера од гребнатини.Постои 1/4" завртка дупка на дното, која е погодна за повеќето tripods и стабилизатори, која им помага за да се добие поширок и повисок поле на гледање на фотографија и видео снимање. 【Лесен И Пренослив】Оваа gimbal продолжување род тежи само 126g и е лесен и пренослив, но тоа може силно да се поддржи вашиот gimbal стабилизатор камера, практичен додаток за фотографија ентузијасти. 【100% Гаранција】Ако имате било какви прашања во врска со нашите производи, додека користење на нив, ве молиме слободно да контактирате и со нашите 24/7 услуги на клиентите, ние ќе се обезбеди професионална асистент за вас.Направени од добри квалитетни материјали, прачка е здрав, анти- ' рѓа и издржливи.Убаво leakproofness обезбедува нема прашина навлегува во род, преку поврзување дел за продолжување на неговата служба за живот. 1/4" завртка на врвот, поместена со гума која може да се заштити вашиот камера од нула. 1/4" завртка дупка на дното, погоден за повеќето tripods и стабилизатори.Добра текстура и површински третман дава убав и анти-пропадна држи искуство.Лесен и пренослив, корисен додаток за фотографија љубовници.

Особините

Material:
Carbon Fiber
Color:
Black
Screw:
1/4''
Screw Hole:
1/4''
Diameter:
Approx. 3cm / 15.35inch
Length:
Approx. 39cm / 1.18inch
Weight:
Approx. 126g
Package List:
1 x Extension Rod :
Other items in the picture are not included. :

Купувачите избираат и