.

.

TOPINCN Индикатор за Заклучување на Вратата Цинк Легура Заклучување на Вратата Гром Празни Ангажирани за Приватност Индикатор за Тоалет Тоалет Тоалет Универзална Ин?

TOPINCN Индикатор за Заклучување на Вратата Цинк Легура Заклучување на Вратата Гром Празни Ангажирани за Приватност Индикатор

DEN 275.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

Цинк Легура : Цинк легура заклучување на вратата е antirust, цврсти и издржливи, со мазна површина.Празни или Вработен : Може да се користи за јавен тоалет, тоалет и бања, за да покаже дека собата е потребно или ангажирани.Универзална Индикација : Црвено(вклучени) и зелена(слободни) боја е лесно да се препознае, па тоа е универзален индикација.Лесно се Инсталира : едноставен за инсталација, погоден за поделба вратата и bulkhead вратата.Погодни за : Применливи на јавни тоалети, како што е аеродром, станица, болница, трговски центар и деловна зграда.Овој индикатор за заклучување на вратата усвојува цинк легура, цврсти и издржливи, лесно да се инсталира.Црвена и зелена боја ќе покаже дали собата е окупирана, кои се применливи на јавниот тоалет, тоалет и бања.Карактеристики : Цинк легура заклучување на вратата е antirust, цврсти и издржливи, со мазна површина.Може да се користи за јавен тоалет, тоалет и бања, за да покаже дека собата е потребно или ангажирани.Црвено(вклучени) и зелена(слободни) боја е лесно да се препознае, па тоа е универзален индикација.Лесно да се инсталира, погоден за поделба вратата и bulkhead вратата.Применливи на јавни тоалети, како што е аеродром, станица, болница, трговски центар и деловна зграда.Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Материјал : Цинк Легура Главната Боја : Сребро Индикација Боја : Црвена, Зелена Применливи Плоча Дебелина : околу 12~18mm се Справи со Големина : прибл. 74 x 31mm / 2.91 x 1.22 во Дијаметар : прибл. 5.4 cm / 2.13 во Дебелина : прибл. 9mm / 0.35 во Дупка Растојание : прибл. 37mm / 1.46 во Тежина : околу. 204g / 7.2 оз Пакет Листа : 1 * Индикатор за Заклучување на Вратата Забелешка : 1. Ве молиме овозможи 0-2cm грешка поради прирачник за мерење.Ви благодариме за вашето разбирање. 2. Набљудувачите не се калибрира истата точка боја се прикажани во фотографии може да се покажуваат малку различен од вистинскиот објект.Ве молиме да земете во реалниот како стандард.

Особините

Condition:
100% Brand New
Material:
Zinc Alloy
Main Color:
Silver
Indication Color:
Red, Green
Applicable Plate Thickness:
about 12~18mm
Handle Size:
approx. 74 x 31mm / 2.91 x 1.22in
Diameter:
approx. 5.4cm / 2.13in
Thickness:
approx. 9mm / 0.35in
Hole Distance:
approx. 37mm / 1.46in
Weight:
approx. 204g / 7.2oz
Package List:
1 * Indicator Door Lock :
Note:
1. Please allow 0-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Купувачите избираат и