.

.

Jadestone Око, Око Нега Око Нега Алатка за Одмор на Очите Сферични Дизајн Стабилизирање на Емоции со Око за Аеродроми за Децата, за дома(#2)

Jadestone Око, Око Нега Око Нега Алатка за Одмор на Очите Сферични Дизајн Стабилизирање на Емоции со Око за Аеродроми за

DEN 1382.16

Износот
Во форма достапна за нарачката

Оваа jadestone око може да помогне во олеснување на око замор, подобрување на темните кругови и промовирање на спиење.Со сферични дизајн околу тоа, убава и удобно да се носат, може совршено да одговара на лицето на кожата.Користење на природните jadestone, целосно рачно изработени, професионално полирање на процесот, нема да им наштети на корисникот на кожата.Може да се направи на сите човечки делови и органи работат повеќе хармонично и прецизно, стабилизирање на емоции, и рамнотежа на физиолошките функции.Помага веднаш форма контури и намалување на лицето подпухналост, промовирање на лимфна дренажа.Функција : 1. Користење на природните jadestone, целосно рачно изработени, професионално полирање на процесот, нема да им наштети на корисникот на кожата.2. Оваа jadestone око може да помогне во олеснување на око замор, подобрување на темните кругови и промовирање на спиење.3. Може да се направи на сите човечки делови и органи работат повеќе хармонично и прецизно, стабилизирање на емоции, и рамнотежа на физиолошките функции.4. Со сферични дизајн околу тоа, убава и удобно да се носат, може совршено да одговара на лицето на кожата.5. Помага веднаш форма контури и намалување на лицето подпухналост, промовирање на лимфна дренажа.Спецификација : Предмет Тип : Око Mask Material : Jadestone Size : Прибл. 23 x 9cm/9.1 x 3.5 in Function : 1. Помага веднаш форма контури и намалување на лицето подпухналост.2. Промовирање на лимфна дренажа.Помага да се опуштиме и да се намали порите.3. Подобрување на кожата, текстура и да се намали темна боја.4. Обезбеди релаксирачката масажа на лице и ладење чувството да го намалите стресот.5. Се минимизира појавата на темни кругови.6. Им помогне на убавината производи, како што се креми и есенции навлезат во кожата за подобра апсорпција.Пакет Листа : 1 x Око Маска.

Особините

Item Type:
Eye Mask
Material:
Jadestone
Size:
Approx. 23 x 9cm/9.1 x 3.5in
Function:
1. Helps instantly shape contours and reduce face puffiness. :
2. Promote lymphatic drainage. Helps tighten and reduce pores. :
3. Improve skin texture and reduce dark color. :
4. Provide soothing face massage and cooling sensation to relieve stress. :
5. Minimize the appearance of dark circles. :
6. Help beauty products such as creams and essences penetrate into the skin for better absorption. :
Package List:
1 x Eye Mask :

Купувачите избираат и