.

.

Круг Алуминиум Тегла, Протекување Доказ Здрав Преносни Refillable Складирање Тегла Стабилна за Цврсти Парфем за Усна(10ml)

Круг Алуминиум Тегла, Протекување Доказ Здрав Преносни Refillable Складирање Тегла Стабилна за Цврсти Парфем за Усна(10ml)

DEN 263.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

Истекување Доказ : кутија е празна, а има завртка капа за да се осигура безбедноста и да се спречи протекување, да одговара на вашите потреби за DIY цврсти парфеми, усна маски, итн.Широк Спектар На Апликации : Алуминиум тегла е добар избор за чување на занаети, памук, куки, монистра, копчиња, монети и сл.Тоа е исто така погоден за ставање други мали предмети.Фирма Алуминиум Материјал : Изработени од високо квалитетни алуминиумски материјал, безбедно и еко пријателски, фирма и цврсти, отпорни на абење и стабилна, обновливи и издржливи. 10pcs Алуминиумска Кутија : Содржи 10 алуминиумски кутии, кои се многу погоден за ставање масти, lip balm, усна сјај, свеќи, билки, цврсти парфеми, ноктите декорација, итн.Компактен И Пренослив : Алуминиум може да е мал и лесен, лесен за носење, може да се стави во вашиот џеб или козметички торба, погоден за домови, козметички салони и во други места.Функција : 1. 10pcs Алуминиумска Кутија : Содржи 10 алуминиумски кутии, кои се многу погоден за ставање масти, lip balm, усна сјај, свеќи, билки, цврсти парфеми, ноктите декорација, итн.2. Широк Спектар На Апликации : Алуминиум тегла е добар избор за чување на занаети, памук, куки, монистра, копчиња, монети и сл.Тоа е исто така погоден за ставање други мали предмети.3. Истекување Доказ : кутија е празна, а има завртка капа за да се осигура безбедноста и да се спречи протекување, да одговара на вашите потреби за DIY цврсти парфеми, усна маски, итн.4. Фирма Алуминиум Материјал : Изработени од високо квалитетни алуминиумски материјал, безбедно и еко пријателски, фирма и цврсти, отпорни на абење и стабилна, обновливи и издржливи.5. Компактен И Пренослив : Алуминиум може да е мал и лесен, лесен за носење, може да се стави во вашиот џеб или козметички торба, погоден за домови, козметички салони и во други места.Спецификација : Предмет Тип : Алуминиум Jar Material : Aluminum Quantity : 10pcs Function : Може да ги стави коса, восок за коса, глина, свеќи, цврсти парфеми, итн.Пакет Листата : 10 x Алуминиум Тегла.

Особините

Item Type:
Aluminum Jar
Material:
Aluminum
Quantity:
10pcs
Function:
Can place hair wax, hair clay, candles, solid perfume, etc.
Package List:
10 x Aluminum Jar :

Купувачите избираат и