.

.

YQJY Коњ Farrier Hoof Трим Алатка за Полнење, Коњ со Коњите Метал Shears Farriers Hoof Nipper Машина се Справи со Нож Професионални Коњи Hoof Средување на Алатки за Говеда Овци и Кози Коњ ?

YQJY Коњ Farrier Hoof Трим Алатка за Полнење, Коњ со Коњите Метал Shears Farriers Hoof Nipper Машина се Справи со Нож Професионални

DEN 1055.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

【Високо-Квалитетни Материјали】 : Ковач е Hoof Поправка Комплет Е Направен Од Високо-Квалитет на Метални Материјали, Кои Се Трајни И Не е Лесно Да се Скрши. 【Целосно Опремени Додатоци】 : Ковач Е Hoof Поправка Комплет Содржи Голем Број На Функционални Алатки Кои Можат да Поддржат Заврши Нокти И средства за Чистење На Потковица. 【Главната Цел】 : Чевелот Покриваат Главно Се Користи За Нокти И Средства За Чистење На Horseshoes.Разни Функционални Алатки За Поддршка На Комплетно Средување На Horseshoes.Ќе Се Добие Добар Јава Или Дербито На Искуство. 【Се Справи Со Дизајн】 : Рачката На Оваа Датотека Е Ергономски, Пазарот На Енергија, Удобен И Лесен За Држење И Use.By Зголемување На Должината Според Принципот На Потпора, На Здрав Hoof Менгеме Лесно Може Да Се Сече На Една Од Најтешките И Thickest Hoof. 【Едноставна Операција】 : Ковач Hoof Поправка Торба Има Одлична Изработка, Со Голема Сила, И Погодни За Употреба, Која Може Да Спаси Повеќе Работа И Направи На Нога Нега На Ungulate Животни Полесно. ☛Користење стручна hoof поправка алатки, можете лесно може да се отсечени било hoof поправка.Здрав, професионални hoof стеги може да обезбеди нога грижа за секое животно со копитата.Нашите hoof поправка алатки се совршени за коњи, овци и кози, свињи, крави, llamas, llamas и повеќе!▶Опис : се Направени од издржлив материјал.Здрав професионални hoof стеги ви овозможи со различни hoofed животните грижи опции.Разни индустриски одделение мултифункционален производи погодни за различни апликации и разни груби средини.▶Производ прирачник : repair Hoof алатки се користени за да се намали прсти и hoof ѕидови за да ги отстраните остатоците на стапала од копитата, спречување и лекување на заболувањата на говедата, коњите и овците, и ефикасно да го заштити здравствена заштита на животните.▶Пакетот вклучува : 1 x hoof ножици.

Особините

Купувачите избираат и