.

.

CHICIRIS Играчка Ремени, Погодно да се Стави на Бебето Pacifier Клип Широк Спектар на Апликации за Pacifiers за Teething Играчки(Стил 2)

CHICIRIS Играчка Ремени, Погодно да се Стави на Бебето Pacifier Клип Широк Спектар на Апликации за Pacifiers за Teething

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Има 4 бои на pacifier клип, и уникатен дизајн може да одговара allstyles на облека.Бебето е pacifier не ќе бидат изгубени, и секој појас има од една страна да се поправи pacifier играчка.Широк спектар на апликации, погодна за речиси сите видови на pacifiers, teething играчки, бебе шишиња.Нашите pacifier клипот е многу погодно да се стави на и полетување, и ќе не дамка вашиот бебешка облека.Клипот може да се спречи детето pacifier од паѓање на подот и да ги pacifier чисти.Функција : 1. Има 4 бои на pacifier клип, и уникатен дизајн може да одговара allstyles на clothes2. Бебето е pacifier не ќе бидат изгубени, и секој појас има од една страна да се поправи pacifier toy3. Нашите pacifier клипот е многу погодно да се стави на и полетување, и ќе не дамка вашиот бебето clothes4. Клипот може да се спречи детето pacifier од паѓање на подот и да ги pacifier clean5. Широк спектар на апликации, погодна за речиси сите видови на pacifiers, teething играчки, бебе bottles Specification : Предмет Тип : Брадавица Анти-капка Clip Product Тежина : Околу 46g/1.6 oz Product Материјал : Хан крпа + Железо, Никел Позлатен Пакет Листата : 4 x Брадавица Анти Капка Клип.

Особините

Item Type:
Nipple Anti-drop Clip
Product Weight:
Approx 46g/1.6oz
Product Material:
Han cloth + Iron Nickel Plated
Package List:
4 x Nipple Anti Drop Clip :

Купувачите избираат и