.

.

Velium IRND 10-Стоп ND1000 Неутрален Густина Филтер, ULR Издание, со Микрофибер Крпа, CrystalElement RazorSharp, Компатибилен со Канон Nikon, Sony Fujifilm Леќи на Камерата (82mm)

Velium IRND 10-Стоп ND1000 Неутрален Густина Филтер, ULR Издание, со Микрофибер Крпа, CrystalElement RazorSharp, Компатибилен

DEN 1391.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

[Crystal Element] - Crystal Element стакло дури има помал индекс на рефракција и површината рефлексивноста од добро познати Schott B270. [Висока Рамност] - Ние ги користиме на стакло чија рамност во рамките ±20µm како база материјал за јасна слика на telephoto леќа. [Razor Sharp] - Овој ексклузивен Супер HD технологија наменета за 400-мегапикселна ултра-висока резолуција камери и 8 K ултра HD филмови врз основа на нашите Crystal Element стакло има воспоставено нов стандард на резолуцијата и верност во индустријата. [Ултра-Ниска Рефлексија] - употреба на AR мулти слој технологија намалува површината рефлексии, исто така се минимизира веројатноста на ракети, духови и glares значително. [Antistatic Слој] - го Спречува лепење на нечистотија и прашина предизвикана од статички електрицитет. [Водоотпорен Слој] - Висока водоотпорен ефект repels вода капки. [Масло Отвратителен Слој] - Висока масло отвратителен ефект спречува разни дамки, вклучително и отпечатоци од прсти. [Ултра-Тенок Дизајн на Рамка] - Тенок дизајн на рамка прави vignetting и светлина falloff исклучително ниска. [Леќа Капа Attachable] - Леќи на ззп можат да се приложат. [Леќа Худ Attachable] - Леќи на аспираторот може да биде спроведен.IRND Филтер обезбедува фотографи со поголема флексибилност за да се оптимизира рамнотежа помеѓу бленда, експозиција и motion blur на предмет во различни ситуации и временските услови, освојување на моментот во минливи на време и фаќањето на движење на својата суштина.На Виртуоз - "Темна Ноќ" Следната Генерација на Ултра-Ниска Рефлексија (ULR) Obsidian Слој На Ултра-Ниска Рефлексија Obsidian Слој технологија неодамна развиена од страна на Јапонски оптички фабрика е донесен да ја цврсто заклучете ги рефлектира светлина на површината, во голема мера се намали појавата степен и веројатност на сјајот и одблесокот на сликата, и да го врати извонредно длабочина и реализам со крајна црнците, со што на сликата shaper, почист и повеќе различни.

Особините

Купувачите избираат и