.

.

Imeya Браун Мешани Русокоса Чипка Пред Перики 16 Инчен Нагласи Перика Човечка Коса 4/27 Бразилецот Remy Коса 13x6 HD Чипка Пред Длабоко Дел Мед Русокоса Чоколадо Браун 150% Гус?

Imeya Браун Мешани Русокоса Чипка Пред Перики 16 Инчен Нагласи Перика Човечка Коса 4/27 Бразилецот Remy Коса 13x6 HD Чипка

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

❤Капа Големина : Средна Стандардна Големина, Мала Големина И Големи Димензии Треба Контактирајте Со Нас Однапред.Шефот На Турнеја : Малиот Е 21-21.5 Инчи, Медиум Е 22-22.5 Инчен И Големи Е 23-23.5 Инчи. ❤Чипка Боја : HD Transparent Lace Стандардно, Светло Кафена И Темно Кафена Треба Контактирајте со Нас Однапред.Лесно Да Се Носат : Glueless Чипка Перика Со Чешли И Прилагодливи На Рака. ❤Боја на коса : Чоколадо Браун Мешани Пепел Русокоса Човечка Коса Перика, Друга Боја може да се Прилагоди, ве Молиме Контактирајте Со Нас Однапред, Ако би Сакал Да Cutomize. ❤Најдобар Квалитет : Ние Купи Косата Се Намали Од Млада Девојка Коса,Секоја Постапка Е Прегледано Од Страна На Работникот. 100% Необработени Богородица Бразилецот Човечка Коса, Природен И Здрав, Без Пролевање И Метежот-Бесплатно, Може Да Се Исправи И Permed, Dyeable. ❤Љубезно Потсетување : Ние Нудиме Секој Клиент 33 Дена Наплата Гаранција.Ако Не Ви се Допаѓа Нашиот Производ, Едноставно се Врати И одржување На Објектот Во Оригинална Состојба, Вклучително и Чипка Неисечени И Косата Unwashed. 1) )Ние Имаме Повеќе Од 10 Години Од 100% Човечка Коса Фабрика Искуство Кое Има Сопствена Работилница И Магацин. 2) Можеме Да Ги Собереш На Богородица Коса Се Намали Од Млада Девојка Во Главата Директно, Наместо На Собирање Од Подот.Многу Чиста, Природна, Мека, Машина Двојно Силна. 3) Сите Cuticle Една Насока, Тесни И Уредни, Мека, Пролевање И Метежот Слободни.Нема Мирис,Може Да Се Бојадиса И Restyled Со Ваша Корист. 4) Сите На Косата Се 100% Човечка Коса, Без Синтетички И Животински Влакна Мешани ,Која Е Многу Погодна И Лесно Да Чешел , Може да се Задржи Долго Време Со Соодветна Грижа.Q1.Како Да Се Провери Дали Неговата Човечка Коса?.Можете Да Изберете еден Дел Од Нив И да Им Каже Со Горење И Мирис.За Човечка Коса, Како Што Е Полн Со Природни Протеини, Тоа Ќе Биде Пепел И Да Го Покаже На Белиот Чад.Додека За Синтетички Влакна, Тоа Ќе Биде Леплива Топката И да Покаже Црн Чад.Q2.Можам Да Навивам Тоа?.Да, Косата Перика Може Да Се Permed И Завиткан Како Сакаш.Q3.Како Да Се Избегне Пролевање И Метежот?.Употреба На Соодветна Благ Шампон И Балсам.Не Чешел Косата Кога Е Влажно.Ја Користите Вашата Рака Да Чешел Нежно Кога Е Сува.Не Спие Со Перика Носат На.Не за Да ја сушете Косата Со Висок Поставување Бидејќи Во Спротивно Јазли Може да Бидат Оштетени Или Подели, Само Нека Воздух-Сува Или Во Ниска Температура.Q4.Колку Долго Коса Трае?.Нормално, Тоа Коса Може Да Трае Повеќе Од 1 Година Под Добра Нега.

Особините

Купувачите избираат и