.

.

Телефон Камера Леќа Комплет 4 во 1 за iPhone, Samsung Пиксели Еден Плус Huawei,22X Telephoto Леќа,120°Супер Широк Агол&25X Макро Леќа,210°Fisheye Леќа,Телефон Носителот+Tripod+Eyecup,за Повеќето п?

Телефон Камера Леќа Комплет 4 во 1 за iPhone, Samsung Пиксели Еден Плус Huawei,22X Telephoto Леќа,120°Супер Широк Агол&25X

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

★Професионално дизајнирана помошни леќа со единствени функции★:Bostionye телефон камера леќа комплет е совршен за истражување на повеќе напредни мобилни photography and Videography.Екслузивно мулти-отпорни облоги се усвоени на овие леќи да се справи со секој шут од портрети на пејзажи.Забелешка : за полнење е да го вклучите телефонот да земе различни слики, но Не и За Подобрување на Квалитет на Слика. ★Индустрија-водечки 4 во 1 Телефон Леќа Комплет★ : 22x telephoto леќа (фиксен фокус)-magnifies далечни предмети и јасно ја претставува долги визија (не за close-up предмети). 210° fisheye леќа-да се создаде интересни и уникатни кружни мистериозен ефект слики. 25 X макро леќа - Сликање одблизу на цвеќиња, инсекти и други мали предмети(најдобар шут од далечина : 1 до 3 инчи).120°ултра широк агол леќа-фати голем поле на гледање за да го добиете неверојатен агол на гледање. ★Создаде изненадување★:единствена функции на секоја мали леќи може да се види во детали во помошни слика на екранот.tripod за лесно снимање(На tripod може да се управува telescopically),На eyecup исто така ви овозможува да користите telephoto леќа како monocular или телескоп.Тоа е добар придружник во туризмот и миленик на животните набљудувачи.ЗАБЕЛЕШКА : препорачливо е да се земе исклучите телефонот случај кога користење на леќа, бидејќи тоа може да предизвика unstability додека снимањето. ★Комплет е погоден за употреба на мојот телефон?★:Леќа комплет работи на 99% популарни мобилни телефони на пазарот.Ако растојанието од центарот на камерата(телефонот има само една камера) или главната камера(два или повеќе апарати) да било раб на телефонот е помалку од 2,2 см, потоа комплет ќе работат на вашиот телефон.Како да знаете која е главната камера : блок камерата, еден по еден со камера стан за, еден ќе видите блокада таму е главната камера. ★Најдобар Подарок Избор & 100% Задоволство★:телефонски леќа комплет кој ќе ви даде извонредно искуство за да направите прекрасни моменти во вашиот живот.Комплет е целосно опремени и се спакувани во кутија за складирање (може да се врши и од страна), оваа леќа комплет ќе биде многу убав подарок избор.Вашето задоволство е најважно за нас.Може се уште да допрат до нас дури и да го вратите прозорецот на е затворена.Не се двоумете.Возбудата вашето семејство и пријатели со Bostionye телефон леќа токму сега!.

Особините

Купувачите избираат и