.

.

Ноктите Банда Smile Now Cry Later Mexicano Помине Уметност Налепници Ангел Бебе Помине Decals Fiesta Mexicana Помине Декорација за полнење Mexicano Ќебе Dia de Los Дева Марија Латина Помине Умет?

Ноктите Банда Smile Now Cry Later Mexicano Помине Уметност Налепници Ангел Бебе Помине Decals Fiesta Mexicana Помине Декорација

DEN 540.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Црна и бела насмевка сега кловнови латина помине decals вода слајд помине уметност за полнење.Нашите нокти vinyls ќе ви помогне да се создаде убава DIY помине уметност дизајн себе дома или Нокти Салон. ✨✨✨Материјал : Нашите производи се развиени како еколошки материјали, строга квалитетот на тестирање, долготрајни и не ограничувајќи се на било помине стилови.Само да ги користите за безбедно и сигурно. ✨✨✨Употреба : Совршен за природни нокти декорација, исто така, може да се користи и за мобилни телефони, телото уметност, роденденски подароци и така натаму.Само изберете го вашиот омилен дизајн и употреба пинцети да лупам и се држи на вашите нокти.Лесен за употреба.ноктите decals повеќето пригоден начин да декорирате вашиот ноктите.Со модерен изглед и лесно да се користи, нокти налепници се погодни за професионални салон и за домашна употреба.Вода слајд decal насоки Чекори : 1.Трим, чистење и полирање на ноктите; боја на позадина во боја на ноктите и сув излезе. 2. Отстрани филмот на производот,отсечени patter и се фрлам во вода 10-20 секунди. 3. Moisten ноктите, се држи на patter во позиција. 4. Соп до вода со хартиена крпа и удар сува. 5. Капа со јасна лак и удар сува.

Особините

Купувачите избираат и