.

.

Li Bai Комерцијални Рака Blender 20-Инчен Професионални Електрични Грејачи Миксер Со 750W Висока Моќност Мото,304 од не ' рѓосувачки челик кој се одвојува Stiring Вратило ,35 Литри

Li Bai Комерцијални Рака Blender 20-Инчен Професионални Електрични Грејачи Миксер Со 750W Висока Моќност Мото,304 од не

DEN 9916.80

Износот
Во форма достапна за нарачката

【750 W VARUABLE БРЗИНА на МОТОР】Опрема за 750-вати рака миксер со променлива контрола на брзината.Овој нов производ е направен од висок квалитет за безбедност на храна одделение од нерѓосувачки челик и пластичен материјал, кој е моќен и ефикасен!. 【ПРИМЕНЛИВИ ХРАНА】Погодни за зафатен кујни,тоа камшици жолчките, креми путер , се меша batters ,рамномерно-мешани пијалаци, протеин кој се тресе, salsas, брокула супа и повеќе. 【ЦВРСТАТА СТРУКТУРА】Ова потопување blender има универзална енергија пакување кое одговара на сите шахти и whisk прилози и погодна за тешки-должност употреба .Таа има долг живот моторни изградба и нерѓосувачки челик сечкање прилог специјално дизајниран за храна апликации. 【ЛЕСНО ДА се ЧИСТИ】Доаѓа со 20-инчни кој се одвојува од не ' рѓосувачки челик бичувањето гребло.Тоа е лесно да се отстрани и заштеда на време и да се исчисти!. 【КВАЛИТЕТ и УСЛУГА】Ние сме убедени квалитетот на нашиот производ е 100% квалификувани.Ние секогаш ќе понуди најдобра услуга за вас.Па додадете го и започнете ја вашата гастрономски патување!.Опремен е со удобни урнатини се справи и друга рака зафат за безбедно и удобно работење.Биде направен од тешки, рѓа отпорни не ' рѓосувачки челик за да се намали преку и се вклопуваат дебели сува и влажна состојки беспрекорно.Со моќен мотор(1-horesepower, 750 W).На ротацијата на брзина може да достигне до 2000-14000 ВРТЕЖИ во минута.Моќен AC моторни држи постојани, прецизни брзина под тешките бремиња.На хеликоптер прилог е одлична за обработка потешко сирење, ореви и создавање на греам бомбичка crusts.Тоа е добар помошник во кујна.

Особините

Voltage:
110~120V/60Hz
Power:
750W
Rotate Speed:
2500-15000RPM (adjustable)
Weight:
6KG
Size of body:
52.3cm * 9.8cm
Diameter of stick:
3.5cm
Length of stick:
50cm
Please contact us if you have any question, we will offer you the best service and solve the problem ASAP. Thank you so much. :
Instruction manual:
1.Check that the on-off button is in the released position. :
2.Connect the appliance to the power supply. :
3.Insert the stick or whisk into the appliance. :
4.Press and hold down the safety button. :
5.Press the on-off button, and the blender will start up. :
6.To stop the blender, release the on-off button, and then the safe button would release automatically. :
Box Contains:
Blender 750 Watt motor × 1 :
10’’ stainless steel shaft × 1 :
Original Instruction × 1 :

Купувачите избираат и