.

.

Туш Филтер, Туш Вода Филтер за Ревитализација Туш Филтер G1/2in Капење Туш Филтер за Туширање Прочистувач на Вода Филтрација Замена Касети за Дома Бања(01)

Туш Филтер, Туш Вода Филтер за Ревитализација Туш Филтер G1/2in Капење Туш Филтер за Туширање Прочистувач на Вода Филтрација

DEN 460.56

Износот
Во форма достапна за нарачката

? Овој филтер може да се врати PH рамнотежа во вашето тело и да обезбедат дека водата не содржи chloramine флуор и хлор, тешки метали (олово, железо, никел, хром), мирис на амонијак, сулфур, ' рѓа и други слоевита честички. ?Ублажување на силна вода под притисок, нашите нерѓосувачки челик со високи перформанси туш филтри за вода не се намали постоечките вода под притисок. ?Нашите туш филтер може да се стави над врвот туш, рачен туш, дожд туш и комбинација туш млазници, погоден за голем број на семејства. ?По филтрација, можете да добиете појасна вода, која може да ја активирате вашата кожа, да ги отстраните непријатните миризби и нечистотии, брзо олеснување на замор, забави стареењето, и да се направи вашата кожа мазна. ?Широко се користи, овој туш филтер омекнувач може да се користи како крем, прочистувач, да омекне и да се обезбеди најдобар чувство за чувствителна кожа, совршен за капење за деца и домашни миленици.Функција : 1. Овој филтер може да се врати PH рамнотежа во вашето тело и да обезбедат дека водата не содржи chloramine флуор и хлор, тешки метали (олово, железо, никел, хром), мирис на амонијак, сулфур, ' рѓа и други слоевита честички. 2. Ублажување на силна вода под притисок, нашите нерѓосувачки челик со високи перформанси туш филтри за вода не се намали постоечките вода под притисок. 3. Нашите туш филтер може да се стави над врвот туш, рачен туш, дожд туш и комбинација туш млазници, погоден за голем број на семејства. 4. По филтрација, можете да добиете појасна вода, која може да ја активирате вашата кожа, да ги отстраните непријатните миризби и нечистотии, брзо олеснување на замор, забави стареењето, и да се направи вашата кожа мазна. 5. Широко се користи, овој туш филтер омекнувач може да се користи како крем, прочистувач, да омекне и да се обезбеди најдобар чувство за чувствителна кожа, совршен за капење за деца и домашни миленици. 6. Едноставен за инсталација и употреба без истекување.Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Објект од Типот : Туш Филтер Материјал : АБС Боја : Сребро Големина : Прибл.13.6x6.7cm/5.4x2.6in(L x Д) Тежина : Околу.270g/9.5 оз Филтер Кертриџ : активниот јаглен Филтер Ниво : 8 одделение филтри Температура Опсег : 0-60 (??) Излез на Владата : во Еден штекер Заменливи Филтер Кертриџ : Да Тема Спецификација : 1 G/2in тема Тема Цевка со Дијаметар : 20mm/0.79 во Прочистување Ефект : се Отстрани размери, тешки метали, органски материи, хлор, слоевита и ' рѓа.Пакет Листа : 1 x Туш Filter2 x Washer1 x англиски јазик Прирачник.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Shower Filter
Material:
ABS
Color:
Silver
Size:
Approx.13.6x6.7cm/5.4x2.6in(L x D)
Weight:
Approx.270g/9.5oz
Filter Cartridge:
Activated carbon
Filter Level:
8 grade filters
Temperature Range:
0-60 (??)
Outlet Mode:
Single outlet
Replaceable Filter Cartridge:
Yes
Thread Specification:
G 1/2in thread
Thread Pipe Diameter:
20mm/0.79in
Purification Effect:
Remove scale, heavy metal, organic matter, chlorine, sediment and rust.
Package List:
1 x Shower Filter2 x Washer1 x English Manual :

Купувачите избираат и