.

.

2022 НОВА Надградена Премиум Вакуум Складирање Торби! Седум-Слој PA+ВРАТОВРСКА+ЈП Компресија Торба! Двоен-Zip Печат & Тројно Печат Турбо-Вентил за Простор за Заштеда на ?

2022 НОВА Надградена Премиум Вакуум Складирање Торби! Седум-Слој PA+ВРАТОВРСКА+ЈП Компресија Торба! Двоен-Zip Печат & Тројно

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

????6 ПАКЕТИ во 3 различни големини за да се исполнат складирање на мулти-големина на облека, постелнина, перници и многу ПОВЕЌЕ!ЗАЧУВУВАЊЕ 80% простор за складирање!ОДЛИЧЕН избор за движење, патување и промена на годишните времиња. ????Нашите НАДГРАДИ Премија за правосмукалки користи 7-СЛОЈ композитни материјали PA+ВРАТОВРСКА+ЈП!Многу подебели од обичните оние (домашно МИЛЕНИЧЕ+PE).На работниот век се зголемува за НАЈМАЛКУ 50%!И 100% мирис бесплатно!ИЗДРЖЛИВИ & ЗДРАВО!. ????Тоа донесува ДВОЈНО-ZIP Печат дизајн, и секоја торба е опремен со кој се одвојува пластичен клип, кој е ЕДНОСТАВЕН за ракување и ЕФИКАСНО да се спречи БИЛО ИСТЕКУВАЊЕ на ВОЗДУХ!. ????ТРОЈНА-ПЕЧАТ Турбо Вентил е дизајниран за да се добие секој унца на воздухот НАДВОР од торбата во вшмукување процес!И складирање за долго време и без БИЛО ИСТЕКУВАЊЕ на ВОЗДУХ!. ????БЕСПЛАТНО Патување Пумпа е Вклучен!Овие складирање кеси се СОВРШЕН за патување!Со користење на нашиот погодно за патување пумпа, нашите кеси ќе биде воздух-тесни вакуум спакувани повторно!За да се ре-пакет вашиот багаж за враќање на патување.PA+ВРАТОВРСКА+ЈП материјал.Солза сила.Прашина-доказ.Влага-доказ.Мирис за слободни.За повеќе употреби.Подобро запечатување.Лесно достапен.LEXIVIA Вакуум Складирање Кеси зачувате НАЈМАЛКУ 80% од вашиот простор за складирање!.Тие се заштити вашиот чуваат облека од Вода, Нечистотија, Mycete и Чуден Мирис.ПРЕМИУМ производ со високо-квалитетни материјали обезбедува ДОЛГО ВРЕМЕ се користи без никакви ВОЗДУХ ИСТЕКУВАЊЕ!. 100% Мирис-бесплатно!ИЗДРЖЛИВИ & ЗДРАВО!.

Особините

Купувачите избираат и