.

.

WCD075AW00AA Американски Стандард/Trane ОЕМ се Одмрзне Одбор за Контрола

WCD075AW00AA Американски Стандард/Trane ОЕМ се Одмрзне Одбор за Контрола

DEN 1252.80

Износот
Во форма достапна за нарачката

ОЕМ се Одмрзне Одбор за Контрола.Американскиот Стандард / Trane OEM / Услуга Првата Компонента.Види Опис Подолу за Дополнителни Информации.Најчесто се наоѓаат во различни Американски Стандард и Trane Топлинска Пумпа Системи.Го заменува / Supersedes : BRD00724 BRD-0724 BRD0724 CNT1642 CNT01642 CNT-1642 CNT01106 CNT-1106 CNT1106 CNT01152 CNT-1152 CNT1152 CNT01431 CNT-1431 CNT1431 и други.Американскиот Стандард / Trane ОЕМ Компонента!Спецификации : КОНТРОЛА; ОДМРЗНЕ ОДБОР, TEMP/ВРЕМЕ, 24 VAC, 50/70 ИЛИ 90 МИН ЦИКЛУСИ , answer : ___________________________ NOTE : DT КОНЕКЦИЈАТА Е СЕГА D CONNECTIONAdditional Информации : 24 VAC се Одмрзне Контрола Board NOTE : DT КОНЕКЦИЈАТА Е СЕГА D ВРСКА Заменува / Supersedes : BRD00724 BRD-0724 BRD0724 CNT1642 CNT01642 CNT-1642 CNT01106 CNT-1106 CNT1106 CNT01152 CNT-1152 CNT1152 CNT01431 CNT-1431 CNT1431 и others Commonly Наоѓаат во овие Американски Стандардни Единици : TWA075 AD00 BC TWA075 AD00 BD TWA075 AD00 DA TWA075 AD00 DL TWA075 AD00 EA TWA075 AD00 FA TWA075 AD00 FB TWA075 AD0 SBD TWA075 AD0 SDA TWA075 AD0 SDL TWA075 AD0 SEA TWA075 AD0 SFA TWA090 A3001 B TWA090 A300 BB TWA090 A300 DA TWA090 A300 DL TWA090 A300 EA TWA090 A300 FA TWA090 A300 FB TWA090 A30 SBC TWA090 A30 SDA TWA090 A30 SDL TWA090 A30 SEA TWA090 A30 SFA TWA090 A30 SFB TWA090 A4001 B TWA090 A400 BB TWA090 A400 BC TWA090 A400 DA TWA090 A400 DL TWA090 A400 EA TWA090 A400 FA TWA090 A400 FB TWA090 A40 SBC TWA090 A40 SDA TWA090 A40 SEA TWA090 A40 SFA TWA090 A40 SFB TWA090 AW00 BB TWA090 AW00 BC TWA090 AW0 SDA TWA090 AW0 SDL TWA090 AW0 SEA TWA090 AW0 SFA TWA090 AW0 SFB TWA100 AD00 BC TWA100 AD00 BD TWA100 AD00 BE TWA100 AD00 CA TWA100 AD00 DA TWA100 AD00 DL TWA100 AD00 EA TWA100 AD00 EB TWA100 AD00 FA TWA100 AD00 FB TWA100 AD0 SBE TWA100 AD0 SCA TWA100 AD0 SDA TWA100 AD0 SDL TWA100 AD0 SEA TWA100 AD0 SEB TWA100 AD0 SFA TWA120 A300 DL TWA120 A300 EA TWA120 A300 EB TWA120 A300 FA TWA120 A300 FB TWA120 A30 SBD TWA120 A30 SCA TWA120 A30 SDA TWA120 A30 SDL TWA120 A30 SEA TWA120 A30 SEB TWA120 A30 SFA TWA120 A30 SFB TWA120 A400 BB TWA120 A400 BC TWA120 A400 BD TWA120 A400 CA TWA120 A400 DA TWA120 A400 DL TWA120 A400 EA TWA120 A400 EB TWA120 A400 FA TWA120 A400 FB TWA120 A40 SBD TWA120 A40 SCA TWA120 A40 SDA TWA120 A40 SDL TWA120 A40 SEAAdditional American Standard & Trane Производи Available NOTE : Сликите се само за илустрација.Вистински објект може да варираат.

Особините

Купувачите избираат и