.

.

Магичен Вода Сликарство,Вода Цртање Мат Сликарство Пенкало Магијата Пен,Лавра Вода Лебди Пенкала,Erasable Лебди Пенкало во водени Бои,Интересен Вода Сликарство Пенка?

Магичен Вода Сликарство,Вода Цртање Мат Сликарство Пенкало Магијата Пен,Лавра Вода Лебди Пенкала,Erasable Лебди Пенкало

DEN 2179.20

Износот
Во форма достапна за нарачката

[Вода Лавра Пенкала] Употреба на Оваа Магијата Пен да се Подготви на Лажица.По Наоѓање на Вода, Подготвени Животни Ќе Плови по Себе, Која е Многу Забавно!. [Вода Пишување Мат Пенкало Лавра Пенкала] на база на Вода Дизајн го Прави Тоа Нерастворливи во Вода, и да го Извлечат Животни Може да се Плови Слободно во Водата. [Интересно и Забавно] Вода Сликарство Предизвикува Децата Љубопитност.мајка, Татко и Деца Можат да Ни се Придружат Сликарство Заедно и да ја Доживее Радоста на Прирачник за Работа!Ова е исто Така Забавна Игра за Семејството и Пријателите Собирање Најде Идентитетот Заедно!. [Совршен Пишување Придружник] Брзо сушење, Мазна Пишување, Нема Мастило Истекување.Вода-базирани Мастило Може да Биде Лесно да се Избриша исклучување со Крпа, Без да Остават Трага. [Сè Што Може Да Ги Привлече!] Четири Бои се Направи Сликарство Предмети Повеќе во Изобилство, Како што се Мали Риби, Желка, Капетан Јуџин, Детски, Засенчување Пипалата, Голем Кит, Малку Цвет, Пеперутка, Итн.Функција : Користете го Овој Магијата Пен да се Подготви на Лажица.кога Наидувате на Вода, Подготвени Животни Ќе Плови на Нивните Сопствени, Што е Многу Забавно!!Подготви Модел Што ја Сакате на Чаша или Лажица Направени од Огледало, Стакло или Керамички со Обоени Вода Пен, а потоа Полека да се Стави во Вода и да се Види Што Плови.Спецификација : Име на Производ : Магичен Вода Сликарство Производ Материјал : ПВЦ Производ во Боја : Црвена/Зелена/Блу/Црна Производ Тежина : 15g Пакување Вклучуваат : 4/8/12 PCS * Магичен Вода Сликарство Забелешка : 1. Поради Прирачник За Мерење И Различни Мерни Методи,Ве Молиме Им Овозможи Мало Отстапување 2.Набљудувачите Не Се Калибрира Истата Точка Боја Се Прикажани Во Фотографии Може Да Се Покажуваат Малку Различен Од Вистинскиот Објект.Ве Молиме Да Земете Во Реалниот Како Стандард.

Особините

   :
Product Name:
Magical Water Painting
Product Material:
PVC
Product Color:
Red/Green/Blue/Black
Product Weight:
15g
Packaging Include:
  
4/8/12PCS * Magical Water Painting :
Note:
  
1. Due To Manual Measurement And Different Measurement Methods,Please Allow A Little Deviation    :
2.Monitors Are Not Calibrated Same, Item Color Displayed In Photos May Be Showing Slightly Different From The Real Object. Please Take The Real One As Standard.   :

Купувачите избираат и