.

.

YYDFPIIA Вештачки Гарланд со Борови Ратан Венец Венец и Хотел Центар Бар Декорација Pendant Вратата за Виси на Вратата Венец

YYDFPIIA Вештачки Гарланд со Борови Ратан Венец Венец и Хотел Центар Бар Декорација Pendant Вратата за Виси на Вратата

DEN 1761.60

Износот
Во форма достапна за нарачката

Димензии : 60cm.Материјал : ПВЦ.Венец може да го користите постојано, во сите годишни времиња, и тоа ќе се чуваат свежи и трајни производи за долго време.Сите овие ставки се многу симулирани и дојде на живот, додавање на виталноста на вашата куќа.Совршен нешто за вашата домашна декорација текот на ноќта на Вештерките/Благодарноста/Божиќ Ден.Ова е одличен подарок за семејството, годишнина, Божиќ, денот на Благодарноста и други подарок-давање прилики, и тоа е совршен подарок за пријателите и семејството.Добредојдовте да се консумираат во нашата shop If имате било какви прашања, ве молиме да ги споделите со нас со email We ќе ви одговори во рок од 24 hours Specification : Боја : green Material : PVCSize : 60cm Package Содржина : 1 * Wreath Only над пакет содржина, други производи кои не се опфатени.Answer : ___________________________ Note : 1. Ве молиме овозможи 1-5cm грешки поради прирачник за мерење.2. Објектот боја се прикажани во фотографии може да се покажува малку поинаква на вашиот монитор од набљудувачите не се калибрира истиот.

Особините

Colour:
green
Material:
PVC
Size:
60cm
Package Contents:
1 * Wreath :
Only the above package content, other products are not included. :
1. Please allow 1-5cm errors due to manual measurement. :
2. Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated same. :

Купувачите избираат и