.

.

Yamart Мали Ѓубре Може да Тркалезна Пластика Wastebasket 9L Домаќинство Контејнер за Ѓубре за Отпадоци, Без Поклопец, Отпад Кошница за Бањи, Кујни, Домашни Канцеларии, Dorm Соб?

Yamart Мали Ѓубре Може да Тркалезна Пластика Wastebasket 9L Домаќинство Контејнер за Ѓубре за Отпадоци, Без Поклопец, Отпад

DEN 198.96

Износот
Во форма достапна за нарачката

【Големина】-големината е 16*25*24.5 см, капацитетот е голема и гломазна ѓубре исто така, може да биде вчитан. 【Трајни】-Пластични материјали, висока цврстина, не се плаши од истиснување, висока еластичност, не е лесно да се деформира, дебели внатрешниот ѕид, цврсти и издржливи, висок товарот. 【Мат Површина】-Ова ѓубре може да е многу отпорни на нечистотија и гребнатини, и има едноставен и атмосферски дизајн, кој додава high-end изглед на секоја соба во дом или канцеларија. 【Големи Отворање Дизајн】-устата на корпата за ѓубре е дизајниран со голем отвор, така што не треба да се превиткуваат, таа заштедува напор, и ѓубрето може да се фрлени без расејување. 【Компактен Дизајн】-совршена големина за складирање во кабинети, под контра, под мијалникот, и други складирање области, но тоа е стилски доволно за складирање и може да биде украсена во очигледни места; уредно подвиткано под маса, под маса, во близина на тоалет, веднаш до база потоне, Веднаш до облекување на маса, покрај кревет, или на било кој друг простор во вашиот дом.Спецификација : Материјал : Пластични Големина на : 16*25*24.5 cm Пакет Содржина : 1 x ѓубре може да се Забележи : Поради светлината и на екранот разлика, објектот е боја може да биде малку поинаков од слики.Ве молиме овозможи некои разлики поради прирачник за мерење.Ви благодариме на вашата љубезно разбирање.

Особините

Material:
Plastic
Size:
16*25*24.5cm
Package Content:
1 x trash can :
Notice:
Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :
Please allow some differences due to manual measurement. Thank you your kindly understanding. :

Купувачите избираат и