.

.

GYK Хексагонални Тегови, Гума Спакувани Солидна Тегови, Вежба Сила за Обука Кревање Опрема,Дом Салата Фитнес Опрема за рака Мускулите Обука

GYK Хексагонални Тегови, Гума Спакувани Солидна Тегови, Вежба Сила за Обука Кревање Опрема,Дом Салата Фитнес Опрема за

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Површината на бел тело е набиен со еколошки ПВЦ материјали на едно време и исполнет со железо песок мешавина, кој е да се носат-отпорни, не капка згура, и не е лесно да се возраст.Стабилна гира има хексагонална структура, што го прави постабилен.Тоа е против пролизгување и се избегнува возен околу како круг гира.Висок квалитет, избор на материјали, квалитет на внатрешното јадро, светла и носат-отпорни, безбедноста доаѓа од детали, и зборот на устата доаѓа од квалитетот.Мулти-цел, стабилна и не валање, нема притисок за да го направите push-up прозорци, гира има повеќе значења, така што фитнес не е единствен.Можете да ги користите тегови за подобрување на мускулната издржливост, сила и издржливост, како и да се намали телесната тежина, и да го повтори тоа многу пати во секоја вежба.производ description Name : Материјал : ПВЦ, бетон, iron Specification : 2.5/5/7.5/10/kg (еден)Употреба место : фитнес/home Applicable делови : бидете рака мускулите, подобрување на мускулите strength Multipurpose : Железо тегови се многу погодни за мускулите зграда, тегови и бодибилдери.Погодни за семејства и се запишани во гимназиите, клубови, студиа, фитнес класи.Внатрешна/надворешна рачни тегови се лесни за чување и многу погоден за патување.Ќе ви помогне да изградите мускулна маса за аеробик вежба за обука.Тежината е видлив на гира главата за reference Equipment да се зголеми мускулната јачина.За да се подобри рамнотежата, сон, срцето ткиво здравје, метаболизам и телесна композиција.

Особините

2.5/5/7.5/10/kg (single) :
Use place:
gym/home
Applicable parts:
exercise arm muscles, enhance muscle strength
Multipurpose:
Iron dumbbells are very suitable for muscle building, weightlifters and bodybuilders. Suitable for families, gymnasiums, clubs, studios, fitness classes.
Indoor/outdoor handheld weights are easy to store and very suitable for travel. Will help you build muscle mass for aerobic exercise training. The weight is visible on the dumbbell head for reference :
Equipment to increase muscle strength. To improve balance, sleep, heart tissue health, metabolic rate and body composition :

Купувачите избираат и